2821
2789
عنوان

چرا خواستگارم یهو روانی شد 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 43542 بازدید | 384 پست

شاید از روش بمب باران عشقی استفاده کرده بیش از حد محبت و بعد قطع کاملش که طرف تشنه بشه و بعد قطره چکونی بهش محبت کنی این روش مغز ادمو واقعا از کار میندازه بعد میبینیبا چیزایی موافقت کردی که در حالت عادی اینکارو نمیکردی

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
پسرا خیلی مکار ترن ، نسبت به دخترا 😂

😂😂😂😂

شاید بشه گفت یه جورایی درسته 😂😂 ، ولی دخترا اگه بخوان میتونند خیلی از پسرا زرنگ تر باشند 😂😂😂 مکر زنان معروفه اصلا 😂😂😂.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقتی به مقصدشون نمیرسن یدفعه غیب میشن.من تجربشو داشتم.قصدشون خوابیدن با طرفه

منم داشتم اتفاقا خیلی اصرار به ازدواج داشت و خواستگارم بود اما با اینکه بهش علاقه ای نداشتم واقعا مغزمو از کار انداخته بود الان من متاهلم ولی توی خیلی از موقعیتا یاد رفتاراش میفتم حرص میخورم که عقلم کجا بود و بی نهایت ازش میترسم با اینکه نمیبینمش انگار روانی بود

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
تا چند ساعت قبل بلاک کردنش داشت پاچه خواری می کرد برای قرار بعدیمغزم دیگه نمی کشهاز وقتی اینطوری کرد ...

شاید دستش خورده ب بلاک یا یکی یه چیزخیلی بد ازت بهش گفته

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
من درمورد ی چیزی حرف میزدم اون کلی انگیزه داد بهم راه حل و نترس و این حرفا بعدم میگفت فلان روز بریم ...

یعنی بدون شببخیر و خدا حافظی رفتی ؟حق داشته انگار ک طرف بادیوار حرف میزنه و ادم حسابش نکردی

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
دقیقا دوستم همینو میگه بعد اونوقت ننش خونه ما چیکار میکرد !!!!!!!!!دوستم میگه این زن داشته اخه کی بر ...

مادرشوهرایی که فکر میکنن عروسشون کافی نیست واسه پسر دد طلاشون

یا کسایی که واسه تهدید عروس به بچه دار شدن میگن اگر بچه نیاری زن میگیریم برای پسرمون

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز