2821
2789
عنوان

بیایدددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 143 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام. منم آهنگ راغب صدای بارون دوس دارم

پروردگارا، آرامش و سلامتی را به سرزمین قلب کسانی که تولدم را تبریک گفتند و برایم عزیزند بباران و شکوفه زار وجودشان را نشاط و زیبایی ببخش. ممنونم دوستان.

قشنگههههه🥰🥰

البته آهنگ زیاد دوس دارم اگه بگم یه صحفه میشه 🤣

پروردگارا، آرامش و سلامتی را به سرزمین قلب کسانی که تولدم را تبریک گفتند و برایم عزیزند بباران و شکوفه زار وجودشان را نشاط و زیبایی ببخش. ممنونم دوستان.

😂😂😂😂خب بگو بزار دو صفه بشه اصن 😝

مثلا آهنگ آرش و مسیح که میگه تاج سرم

عههه اینو گوش ندادم فردا میگشم ببین چیه😄😃

تو مث شاه بیت یه شعری که نمیاد وسط دفتر ♪♪
تو مث پرواز زیبایی روی بال باز یه کفتر ♬
تو مث یه چشمه آرومی که صداش میپیچه تو گوشم ♪
تو همون نم نم بارونی که به خاطرش توی کوچم ♪
ببار رو سرم تاج سرم چند وقته ازت خیلی بی خبرم ♪♪
حواس تو نیس کسی جای تو نیس از کی به جای تو دل ببرم ♬

تو مث شاه بیت یه شعری که نمیاد وسط دفتر ♪♪تو مث پرواز زیبایی روی بال باز یه کفتر ♬تو مث یه چشمه آروم ...

چقد قشنگههههه🥺🥺🥺🥺❤️❤️❤️🫂🫂 فردا دان میکنمش حتما

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه..بدیام بزار تو قاب خوبیام میبرم زیر خاک🪫🖤

چقد قشنگههههه🥺🥺🥺🥺❤️❤️❤️🫂🫂 فردا دان میکنمش حتما

انشاالله