2821
2789
عنوان

دو روز بعد عقد طلاق گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2489 بازدید | 69 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

22سالمه بعد عقد خیلی از چشمو دلم افتاد یهویی

عزیز دلم من یه چیزی میگم همیشه یادت باشه شاید بعداً به حرفم برسی زندگی خاله بازی نیست اصلاً اون جوری نیست که بگی از چشمم افتاد طلاق اینا مسائل برای دوست دختر پسر نه ازدواج چون تو چه بخوای نخوای مهر طلاق میخوره تروما که کاش جدا نمیشدم کاش فلان اینا تو باید قدرت تحملت ببری بالا از هر زاویه داستان نگاه کنی تو مقصری چرا چون باید با طرف کامل اشنا میشدی یا حداقل یکم که الان نگی سریع از چشمم افتاد حرفام تلخ شاید بر بخوره بهت ولی واقعیت زندگی اینه

عزیز دلم من یه چیزی میگم همیشه یادت باشه شاید بعداً به حرفم برسی زندگی خاله بازی نیست اصلاً اون جوری ...

میدونم عزیزم ولی مهرطلاق برای رابطس من میتونم شناسناممو عوض کنم ولی باز تهش برمیگرده ب اشنایی ک من خیلی عجلع کردم

میدونم عزیزم ولی مهرطلاق برای رابطس من میتونم شناسناممو عوض کنم ولی باز تهش برمیگرده ب اشنایی ک من خ ...

حرف من این بود که تو جدایی تجربه کردی حالا چه شناسنامه باشه یا نباشه در کل بنظرم یکاری کن بزرگترا وساطت کنن برگرد یه مهلت بده

میدونم عزیزم ولی مهرطلاق برای رابطس من میتونم شناسناممو عوض کنم ولی باز تهش برمیگرده ب اشنایی ک من خ ...

الان عجله نمی کنی؟

فرض کن هنوز نامزدین یه ماه بهش وقت بده حدااقل

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
امیدوارم بعداً خدا برای اون پسر جبران کنه شما هم دیگه عجولانه تصمیم نگیرید زندگی بچه بازی نیست باید ...

انشالله... من فقط از تصمیم یهوییم پشبمونم ن از جدایی😔

عزیزم شما یک مطلقه محسوب میشید

حالا با شناسنامه سفید یا شناسنامه مهر دار

و بلاخره در اینده با هر کی هم خواستی ازدواج کنی باید بگی ک داستان رو براش

حرف من این بود که تو جدایی تجربه کردی حالا چه شناسنامه باشه یا نباشه در کل بنظرم یکاری کن بزرگترا وس ...

نمیشه دگ هردوخانواده هم ترسبدن هم دلخورن میگن نرن با بچه برگردن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز