ب درخاست خودم خاستم جدا بشم دوستان تووخدا حالمو بدترنکنین درک کتید من 2.3ساله ک همش دعا میکردم نذر میکردم ک ی ازدواج خوب داسته باشم پارتنرم داشتم اما شرایطشو نداشت ک رسمی کنه کاری ب اون ندارم... ی ماه پبش خاستگار اومد فامیل دور بود پسره منو دیده بود خوشش اومد منم کلم داااغ فک کردم جواب دعاهامه گفتم قسمتمه حتمن تو ی ماه هم خاستگاری هم بله برون هم عقد انجام شد بدون هیچ شناخت دقیقی... دو روز بعد عقد انگار چشام باز شد نخاستمش گفتم جدا نشبم بلایی سرخودم میارم😣الان دنبالم کاری طلاقمم پسره 24سالش بود مادرش خونه و ماشین داده بود بهش کارشم ازاد بود سربازیم نرفته بود یکم اخلاقش بچه گونه بود ولی خانوادم میگن کاش بیشتر بهش فرصت میدادی فک میکردم ولی وفتی یادش میوفتم عذاب میکشم گ برسه باهاش زندگی کنم بنظرتون چحوری خودمو اروم کنم ک پشبمون نشم
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
عزیز دلم من یه چیزی میگم همیشه یادت باشه شاید بعداً به حرفم برسی زندگی خاله بازی نیست اصلاً اون جوری نیست که بگی از چشمم افتاد طلاق اینا مسائل برای دوست دختر پسر نه ازدواج چون تو چه بخوای نخوای مهر طلاق میخوره تروما که کاش جدا نمیشدم کاش فلان اینا تو باید قدرت تحملت ببری بالا از هر زاویه داستان نگاه کنی تو مقصری چرا چون باید با طرف کامل اشنا میشدی یا حداقل یکم که الان نگی سریع از چشمم افتاد حرفام تلخ شاید بر بخوره بهت ولی واقعیت زندگی اینه
میدونم عزیزم ولی مهرطلاق برای رابطس من میتونم شناسناممو عوض کنم ولی باز تهش برمیگرده ب اشنایی ک من خ ...
الان عجله نمی کنی؟
فرض کن هنوز نامزدین یه ماه بهش وقت بده حدااقل
تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرایادورکنی به سوی خودکشیده ی خودرایاآواره کنی ماوی داده خودرایابه بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)