2821
2789

باید حتما پوشکش نکنی تا یاد بگیره فرش ها را جمع کن و ۴۰ دقیقه یکبار ببر دستشویی یکی دوبار که کاربران کرد با تذکر بهش یاد بده که باید بری دستشویی و...منم یک ماهه پیش دخترمو گرفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکسال وهفت ماه

زوده الان بزار بالای دو سال.یکم حرف بزنه منظورشو برسونه الان کنترلی رو ادار و مدفوع نداره گناه داره

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
باید حتما پوشکش نکنی تا یاد بگیره فرش ها را جمع کن و ۴۰ دقیقه یکبار ببر دستشویی یکی دوبار که کاربران ...

زیر دوسال خیلی زوده

کامل حرف میزنه

زیر دوسال زوده.پسر من ۲۲ ماهشه پی پی رو میگه.یه بار بهش گفتم مامان هر وقت پی پی داشتی به مامان بگو بریم اونجا پی پی کنیم تو پوشک نکنی.میگه اما مشخصه که کنترلش کمه همون لحظه نبرم تو پشک میکنه.ولی جیش متوجه میشم کنترلی نداره.عجله نکن

من یه راه بلدم

الان میان میگن وای حریم خصوصی چی وای زشته وای فلان

نظراتون واسه خودتون

اینکه من دوتا بچه مم وقتی خواستم از پوشک بگیرم تو خونه گذاشتم لخت باشن بدون شورت و شلوار

توالت فرنگیشونم گذاشتم جلو چشمشون ک ببینن

دودفه ک جیش کردن ریخت رو پاشون چندششون شد بعد از اون بدو بدو میدفتن رو توالت فرنگیشون

هیچ حام والا نجس نشد بجز همون دوبار اول

حدود یه ماه جایی نرفتیم ک کسی لخت بچه رو نبینه بعدم ک درست شد حریم خصوصی و یادش دادم خلاص

من یه راه بلدم الان میان میگن وای حریم خصوصی چی وای زشته وای فلاننظراتون واسه خودتوناینکه من دوتا بچ ...

ببخشید پسر که جیش کنه رو خودش نمیریزه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز