2821
2789
عنوان

کات کنم یا که

189 بازدید | 12 پست

بچه هایه دوست دارم که دختر خوب و ساده ایه ولی زیادی احمقه و یسری رفتارایی داره که از یه ادم سالم و با عقل خیلی دوره و وقتی این رفتارارو ازش میبینم اعصابم خورد میشه و وقتی باهاش میرم بیرون بیشتر از اینکه بهم خوش بگذره دیوانه میشم

میدونم اگه باهاش کات کنم تنها تر میشم ولی واقعا حوصله چنین ادمی رو ندارم

ایا باهاش کات کنم و خودمو راحت کنم؟!منطقیه این کار؟

عین منی

و الان تنهای تنهام

حس میکنم بقیه خنگن

یا حس میکنم اصن نمیفهمن چی میگم

کاراشونو درک نمیکنم و بنظرم احمقانن

مامانم و دخترخاله خوبن فقط

بقیه اصن حس میکنم تو یه دنیای دیگه ای هستن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه درباره احساست مطمئنی کات کن

وگرنه ممکنه پشیمون بشی

کاش میشد نهنگ 52 هرتز رو از نزدیک ببینم، اونوقت با تمام وجود بغلش میکردم و میگفتم: هیس! غصه نخور... من با تمام وجود درکت میکنم! چون خودمم هیچوقت شنیده نشدم و نخواهم شد، داستان تلخ زندگی ما هم اینجوری به پایان میرسه...

خودت داری جواب خودت میدی دیگه

وقتی حالت بدتر میشه چه اجباری به این رفاقت...

سعید🦋سرکار بودم،دیوونه ای دیگه دست خودت نیست!اینقدر نیش بزن تا بترکی👍البته بازم دم تو گرم که جلوی خودم کارتو انجام میدی👍👍👍

من دو تا دوست داشتم که احمق نبودن ولی رفتارای بدی ازشون دیدم ، کلا شخصیت هامون بهم نمیخورد و باهاشون کات کردم ( خطم رو عوض کردم و ... ) چون تاثیر بدی رو روحیم میذاشتن ، وقتم رو میگرفتن با مسائل الکی ( مثلا به دوست پسرش پیام بدم امتحانش کنم و ... ) و کلا ذهنمو بهم میرختن ولی چون خوبی هایی هم داشتن شک داشتم تا اینکه سر یه دعوا کات کردم و الان ۳ سال میگذره و واقعاااااا از تصمیمم خوشحالم.

فقط بعضی وقتا یادشون میوفتم ( دوستی سه نفره داشتیم اون دو تا صمیمی تر بودن ) ولی اصلا پشیمون نیستم.