2789

بخاطر شرایط مالی شوهرم خونه نگرفتیم خونه مادرشوهرم بودیم دیگه بی احترامی مادرش وخواهرش نرفتم خونشون اومدم خونه خودمون باردارشدم شوهرم ازبارداریم خیلی خوشحاله و نی نی دوسداره فقط بهم زنگ میزنه وپیام دیگه حضوری کمتر میاد خونه هامون ازهم دوره حدود ۵۰ دقیقه ای مادرش وخواهرش ولش نمیکنن مغزشو دست گرفتن دخالت زیاد میکنن من سرکلاژ شدم اومدم خونه مادرم حتی موقع عملم استان دیگه بودن خونه فامیل سربزنن شوهرم ماشینش خراب نیومد منوببینه الانم رفته دنبال کار استان دیگه ۸و ۹ روزه اونجان خواهر ومادرشو برده طی مدت سرکلاژم با خانوادش همه جا رفتن وگشتن امروز بهش گفتم تو هیج کجا منو نبردی قهر کرد منم دلم پر بودبهش حرف زدم الان پیامارو میزارم بخدا خسته شدم از بی توجهیاش

خدایا تمام امیدم تویی ناامیدم نکن جز تو تکیه گاهی ندارم مواظب من نی نیم باش . خدایا مواظب همه باش ازدواج دومم هست خیلی سختی کشیدم دوستان دعا کنید همسرم شغل خوبی پیدا کنه خونه بگیره اخلاقش خوب بشه به حرف خانوادش ودخالتاشون گوش نده آدم بشه عاقبت بخیر خوشبخت بشیم ان شاء الله همگی حاجت روا بشید میشه برای سلامتی تمام مادرای باردار ونی نی هاشون و در آخر من نی نی کوچلوم صلوات بفرستید🤲🏻🤲🏻🫶🏼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نفهمیدم چی شد...شما پیش مادرشوهرت زندگی میکردی اذیت شدی فقط تو از اون خونه امدی بیرون و رفتی خونه مادرت و شوهرت همونجا مونده؟!خب چه برنامه ای دارین؟دارین خونه مستقلتون میخرید یا رهن میکنید؟

بنظرم یجور با سیاست آشتی کنید و بعدش پیش هم باشید دور نشو بعدشم اگه مخش دست گرفته میشه خب تو دست بگیر عب نداره آدم دو تا امتیار بده در ازاش از این به بعد اعتماد سازی کنه و زندگی رو دست بگیره برای خودت دل بسوزون اگه ممکنه دعوا رو کنار بزار پیاماتو نخوندم همین جوری نظر دادم انشاالله بهترین ها روزی شما و همه کسانیکه به هر دلیلی به مشکل خوردن

التماس دعا

شرایط برای هردوتون سخته

اونم قطعا راضی نیست زن گرفته ولی خونه یکی دیگه باشه بره سرکار

کارش چیه؟

حالا اولش دو طبقه بگیرید چون لابد خواهر و مادرش نیازمند مرد هستن تنها نمی تونن زندگی کنند .

بچت بزرگتر شد کارش بهتر شد بعدا خونت هم بیشتر فاصله میدی به هوای مدرسه خوب و...

تنها راه اینه به هرروشی که فکرمیکنی مجبورش کنی هرجا هست یه خونه کوچیک اجاره کنه باهم زندگی کنین

نی نی دوست داره که دلیل نمیشه نی نی حاضر واماده تقدیمش شه

تو دوران بارداری باید همراهت باشه

مجبورش کن

حس میکنم زیادی کوتاه اومدی که دیگه بچه هم اومده ولی همچنان مثل دوست ها از هم جدا زندگی میکنین

بزار

چشم الان میزارم

خدایا تمام امیدم تویی ناامیدم نکن جز تو تکیه گاهی ندارم مواظب من نی نیم باش . خدایا مواظب همه باش ازدواج دومم هست خیلی سختی کشیدم دوستان دعا کنید همسرم شغل خوبی پیدا کنه خونه بگیره اخلاقش خوب بشه به حرف خانوادش ودخالتاشون گوش نده آدم بشه عاقبت بخیر خوشبخت بشیم ان شاء الله همگی حاجت روا بشید میشه برای سلامتی تمام مادرای باردار ونی نی هاشون و در آخر من نی نی کوچلوم صلوات بفرستید🤲🏻🤲🏻🫶🏼

نه برای سرزنشت کنیم حق باتوعه شوهرت باید بهت توجه کنن

مرسی عزیزم که درکم میکنی

نفهمیدم چی شد...شما پیش مادرشوهرت زندگی میکردی اذیت شدی فقط تو از اون خونه امدی بیرون و رفتی خونه ما ...

قراره رهن کنیم عزیزم خانواده شوهرم مگه میزارن

بگو بیاد شهری که خودت هستی یه خونه کوچیک حداقل اجاره کنه، تا پیش مادر و خواهرشه ولش نمیکنن. تو هم مث ...

حالیش نمیشه عزیزم خانوادش مغزشو کنترل میکنن

بنظرم یجور با سیاست آشتی کنید و بعدش پیش هم باشید دور نشو بعدشم اگه مخش دست گرفته میشه خب تو دست بگی ...

مرسی عزیزم از راهنمایت