2821
2789
عنوان

پلیس فتا

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 32 پست
پرونده داریم تو دادگاه گفتم شاید شاد رو نشه کاری کرد چون شماره ش خاموش هست ولی شادش فعال

اگر اینترنتی بود از دادسرای جرایم رایانه ای اقدام کن

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خود گوشی رو رهگیری میکنن حتی بدون سیم کارت

فقط من رفتم پلیس پیشگیری گفتن فقط شکایت کیفری پیگیری میکنیم

تنهای متفاوت با مردم شهر سالها در انتظار هجرت از کشور و مردمی که غریبن برام ، بالاخره یه روزی میرم و روحم آزاد میشه از این همه خصم بزودی یکسال تا دوسال آینده و این روزها به یه خاطره تلخ دور کمرنگ تبدیل میشه و کم کم محو میشه و اون روز تولد جدید و زندگی جدیده برام 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به پلیس فتا؟نامه دادگاه داشتین ؟

نه پلیس پیشگیری ، محکومیت قطعی کلاهبرداری و نامه دادگاه داشتم

تنهای متفاوت با مردم شهر سالها در انتظار هجرت از کشور و مردمی که غریبن برام ، بالاخره یه روزی میرم و روحم آزاد میشه از این همه خصم بزودی یکسال تا دوسال آینده و این روزها به یه خاطره تلخ دور کمرنگ تبدیل میشه و کم کم محو میشه و اون روز تولد جدید و زندگی جدیده برام 
یه شماره داریم خاموش ولی شادش فعال مثل اینکه بچه هایش با اون شماره از شاد استفاده میکنن

برای ماه دو ماه پیش اینا یه اتفاقی افتاده بود فقط آیدی روبیکا ش بود ولی با خطی جواب نمیداد پیداش کردن

چک داریم ازش ،چک ها رو پاس نکرده و فرار کرده

باید بری. قوه قضاییه شکایت کنید .حساباش بسته میشه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نه اینترنتی نبود ،ازشون چک هم داریم وحکم جلب طرف رو ولی گم و گور شده پیدا نمیشه

باید پیدا بشه.وگر نه برا اثبات ادله کافی کامل لازم نیس

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر