2821
2789
عنوان

دندانپزشکی خرگوش

265 بازدید | 27 پست

دندون خرگوشم ابسه کرده قد سیب زمینی صورتش یه وری شده کسی تجربه دارع شب وقته دکترشه خیلی میترسم

باید تخلیه شه

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خرگوشم نشدیم یکی ببرتمون دندون پزشکی🤦🏼🤦🏼🤦🏼🥲🥲

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..

خب ببرش پیش دکترش

خوب میبرم میخوام ببینم کسی تاحالا تخلیه انجام داده استرس دارم براش

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

خرگوشم نشدیم یکی ببرتمون دندون پزشکی🤦🏼🤦🏼🤦🏼🥲🥲

بخدا من خودم نمیتونم برم دندونپزشکی😂چون پول ندارم

بخدا من خودم نمیتونم برم دندونپزشکی😂چون پول ندارم

۲تا چرک خشکن بنداز دهن

حالش خوبه خوب میشه

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..

🥺🥺😭😭اخی خرگوشی. ببرینش تا بیشتر اذیت نشدهامیدوارم زود خوب شه 🥺🥺

من تنها مراقب همیشه میبرم دکتر سری قبل گفت ابسه کوچولو نیاز به جراحی نیس باید برسه امروز خیلی بزرگ شده ابسش

الان میبرمش دکتر😭😭😭😭استرس دارم

برو کلینیک قریب

دکتر اگزاتیک داره

رژیم غذاییش مشکل داره که دندونش آبسه میکنه

باید بهش یونجه و تیموتی و میداو بدی

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩