2821
2789
عنوان

راهنمایی

104 بازدید | 13 پست

خانما تولد دوستم نزدیکه خودش بهم گفت یه کرم آرایشی براش بخرم

چه مارکی پوشش دهی خوبی داره؟

پوستش سبزه روشنه

نوع پوستم خشکه

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب ببین خودش چی استفاده میکنه معمولا،و چ قدر میخای هزینه کنی

مارک خاصی استفاده نمیکنه قیمتش هم زیاد مهم نیست برام

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

درمالیفت راضیم

ستاره هستم🩵💫 من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!جواب همه رو با احترام میدم اگه دیدی که جواب ندادم یا ندیدم ببخشید 🩵 یا انقد بی ارزشو بیشعور هستی که جواب ندادم،من با ادمای احمق بحث نمیکنم!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!

کوشن تیرتیر بگیر

نازنین، سبک، کاور خوب

کرم پودر لانکومم من دوست دارم

من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

کوشن تیرتیر بگیرنازنین، سبک، کاور خوبکرم پودر لانکومم من دوست دارم

کاور کوشن خوبه؟

میخوام خیلی خوب پوشش بده

خوب هست پوشش دهیش خوبه؟

پوشش دهی معمولی داره ولی خوبه میتونه جایگزین کرم پودر باشه خیلیم سبکه

یوسف گم گشته هم آخر به کنعان بازگشت یوسف من ،پیرگشتم ، وقت برگشتن نشد؟

کاور کوشن خوبه؟ میخوام خیلی خوب پوشش بده

بله

من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

مارک خاصی استفاده نمیکنه قیمتش هم زیاد مهم نیست برام

برا من گابرینی شماره ۰۳هست پوستم چربه و تقربا میشه گفت سبزه ام

خیلی راضیم ازشت کاملا ماته پوشش خوبیم داره نسبتا من زیاد استفاده نمیکنم روزانه ولی برای روزانه ام میشه چون اصلا سنگین نیست روی پوست

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده