2821
2789
کلا به نظرم تا سوم راهنمایی نیاز نداره دبیرستان یه لپتاپ برای درساشبعد از کنکور گوشی خوبه

من دقیقا اینطوری بودم تیزهوشان قبول شدم لبتاپ گرفتم

وطن شکوه مادرانه ی منی 🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دخترم تولد سه سالگسش تبلت باباش بهش داد سال یعدش سیم کازت انداختم براش با خانواده پدریش ایران نیستن ارتباط داشته باشه الان شیش سالشه دیگه کلا همون تبلت داره زیاد دورش نمیره دیگه ازش سیر شده بیشتر نقاشی و بازی فیزیکی دوست داره گوشی هم هر وقت دخترم بخواد ذیگه فعلا درخواست نکرد احتمالا تبلتش بکنم ایپد تا تا ده سالگی گوشی بردارم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

۱۴ سالگی فعلا بخاطر درساش از گوشی من استفاده میکنه یا لپ تاپ

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اصلا نتونستم بخونم و دیگه نا امیدم مریض بودم ناراحتی قلبی دارم

اوخیییی🥲

امیدوارم به هر چی میخوای برسی

پروفایلم خودمم😍موفق میشی،چون نوری که تو وجودت داری، از تاریکیای دور و برت قوی تره....

آخه این سن میگن خیلی زوده غیر از عوارض بدنی میگن بلوغ زود رس میاره

الان یکی از فامیل هامون میگه بزرگ ترین اشتباهم این بود که از بچگی گوشی دادم به دخترم

می گفت الان طوری دچار اعتیاد شده که زندگی براش نمونده

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈