تنبلللل مدیر استارتر عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 2108 عنوان عمل بینی 76 بازدید | 7 پست سلام من سه هفتس تقریبا که عمل کردمپره های بینیم یکیش گرده یکی کشیدهتیغه بینیمم بشدت گندس و همینطور بینیم با لبم متقارن نیستنشماهم تجربه داشتید اینطور باشه و برطرف بشه؟با مطب تماس گرفتم چندباری میگن بخاطر ورمه امروز | 16:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنبلللل مدیر استارتر عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 2108 نه مال من همون اول درست بود یعنی نوکش زیادی متورم نبود یا ورم پره ها نامتقارن نبود؟
تنبلللل مدیر استارتر عضویت: 1404/01/31 تعداد پست: 2108 همه به خاطر چسب هم ورم حق با شماستالان دو ساعتیه چسب نزدم انگار شکلش اوکی شده یمقدارولی نوکش حس میکنم دیگه تغییر نکنه خیلی گرده
لپ_تپه_ای عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 2780 حق با شماستالان دو ساعتیه چسب نزدم انگار شکلش اوکی شده یمقدارولی نوکش حس میکنم دیگه تغییر نکنه خیلی ... اتفاقا نوکش و تیغه اش هم حسابی تغییر میکنه6 ماهی صبر کنی ورمش میخوابه کلانه اینکه کلا ورم باشه تا 6 ماهذره ذره توی این 6 ماه ورمش میخوابه همچنین چسب رو به نحوه ای که پزشکتون گفته بزنید و اصلا درش نیارید
samaneh0 عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 6028 الآن خود دکترت هم ببینه نمی فهمه چی کار کرده چون بینیت تماماً ورمه. صبر داشته باش بینی من تو ماه شیشم کلی نسبت به ماه اول تغییر کرده بود.