2821
2789
عنوان

حساسیت پوستی

55 بازدید | 6 پست

دخترم دوهفته پیش پوستش قرمز قرمزی شده مثل گرمی

بعد بردمش دکتر گفت حساسیته دارو داد خوب شد

حالا بعد دوفته امروز هم میبینم حساسیت زده از دیروزم سرماخورده گلوش عفونت داره نمیدونم چرا دوباره حساسیت زد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دوسال با حساسیت کلنجار رفتم حساسیتم بحاطر تغییر مکان زندگیم بود در حدی بود که دیگه بجز گوشت قرمز و برنج هیچی نمیخوروم مکان زندگیمو عوض کردم اومدم دوباره تهران داروهم به هیچ وجه مصرف نکردم بعد اومدن حالم از ماه اولشروع به خوب شدن کرد ولی تا دوسال به تمام غذاها عطرها شوینده ها گرده گلها حساسیت داشتم ولی با خوردن بزور تمام غذاها باهاش جنگیدم تا نفس تنگی هم پیش میرفتم ولی بازم تمام غذاهارو خوردم دارو هم مصرف نکردم ایمونوتراپی خودم درمانی کردم الان سالم و سلامت شدم چاقتر شدم قبلا ۴۰ کیلو شده بودم الان شدم ۵۰ کیلو الانم غذاهای جدیدو میخورم اولش الرژی میدم ولی دوباره میخورمش بعد دوروز عادت میکنمدیگه الرژی نمیده البته بگم ممکنه برای هر کسی این روش خوب نباشه بدتر بشه ولی من اینطوری خوب شدم.

من دوسال با حساسیت کلنجار رفتم حساسیتم بحاطر تغییر مکان زندگیم بود در حدی بود که دیگه بجز گوشت قرمز ...

خیلی بده من الان نمیدونم از چیه دخترم اصلا به عیچی حساسیت نداشته الان دوهفته هست میبینم این قرمزیا دراومدن ولی بار اول زیاد بودن الان وقتی درمیان کمتره