2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یکی دیگه بزن. ولی بی بی کم پیش کیاد خطا بده. احتمالا لقاح دیر تشکیل شده

مبارکه.

منم دعاکن شوهرم راضی بشه به بچه ی دوم...یکی از ارزو های بزرگمه.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

یکی دیگه بزن. ولی بی بی کم پیش کیاد خطا بده. احتمالا لقاح دیر تشکیل شدهمبارکه.منم دعاکن شوهرم راضی ...

۵ سال منتظرم مادر مریض دارم 😭😭😭گاهی دل درد دارم اما هر وز یبار مثلا میگیره ول میکنه خودم دست دست میکنم ببینم خونابه چیزی ازم میاد یانه بعد یساعت ی هاله میبینم ولی شک دارم میترسم خط،تبخیر باشه

[QUOTE=414290416]۵ سال منتظرم مادر مریض دارم 😭😭😭گاهی دل درد دارم اما هر وز یبار مثلا میگیره ول میکنه خودم دست دست ...[/QUOTE

ولی من میگم بارداری....ان شالله بارداری. خدا دامنت سبز کنه..صدتا صلوات هدیه کن به حضرت ام البنین بدجور حاجت میده

بگو هدیه به شما فقط مثبت باشم. بعد بفرست

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.