2789

من 28 سالمه دخترخالم دو سال کوچیکتره ازم. ارتباط فامیلیمون جوریه که شاید از نووجونی ندیدمش. مامانش دخترعموی مادرمه پدرشم دخترعمه مادرم. رشته هامون فرق میکنه ولی من از پارسال اومدم تو بخششون.جواب سلاممو یا خیلی آروم میده یا نمیده. توی محیط کار سمتم نمیاد یا پشتشو بم میده

یکی از پسرا 38 سالشه باش میگه میخنده و چت میکنن پیشنهاد ازدواج بش داد دخترخالمم رد کرده.گفته سنمون به هم نمیخوره برو از بهار (یعنی من) خواستگاری کن. وقتی پسره بم گفت من گفتم چرا ردت کرد گف نمیدونم. ولی من خودم شنیدم که دخترخالم به یکی از دخترا گفته یکی سنه و دومی خواهر پسره زبون درازه و دخالت میکنه. من بم برخورد چون سنم مگه چقده و چرا رد کرده ی بقیه رو قبول کنم و چرا بااین خواهرپسر که دخترخالم نمیخواد زندگی کنم. من یه تایمی بااین پسره حرف زدم و گفتم محیط اینجا ناآشناست برام و فلان همکارای پسر پیامم میدادن ولی به کسی نگو گفت نه. اینم رفته به دخترخالم گفته و دخترخالم به همه گفته من دنبال پسرام و پیامشون میدم. حرفا به گوشم رسید. چندروز گذشت باز به یکی از پسرا که حتی سنش ازم کمتره گفت برو دوست دخترتو صدا کن. یعنی من. چندروز گذشت خالم اومد بیمارستان منم دلخور بودم سلام نکردم. رفته به همه گفته به مادرم سلام نکرد.

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عجیب شد .دختر خالت قاعدتاً باید بشه دختر خواهرِ مادرت اما این بستی که تو گفتی میشه نوه عموی مادرت

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خب منم الان خواهرانه بهت بگم گوش میکنی؟؟؟؟؟؟؟

به پسرای محل کارت اعتماد نکنننننننن

باهاشون چتتتت نکننننن

بهشون رو ندههه

بذار اگر کسی واقعا دلش خواست باهات ارتباط بگیره

یه کم تلاش کنه

زیادی در دسترس نباش

بعذشم به خاله بدبختت چه ربطی داشت بهش سلام ندی ؟

اون سر پیاز بود یا ته پیاز

کارت اشتباه بود اگر خالت ناراحت شده ازش عذرخواهی کن

از دلش دربیار

کارای دخترشو به حساب مادرش ننویس

با دختر خالتم مث خودش رفتار کن

مهم نباشه براتت اوکی؟؟؟

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹

محلش نذار

ولی دختر عموی مامانت چطور خالت میشه؟؟

بسی رنج بردم در این سال سی،، عجم زنده کردم بدین پارسی،، کاش بجای بکار بردن کلمات انگلیسی و عربی از کلمات زیبای فارسی استفاده میکردیم و زحمات فردوسی بزرگ رو بر باد نمیدادیم 🥲🥲🥲

عجیب شد .دختر خالت قاعدتاً باید بشه دختر خواهرِ مادرت اما این بستی که تو گفتی میشه نوه عموی مادرت ..پدرش میشه دختر عمه ی مادرت !!؟؟؟؟؟

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

دیگه وقتی میدونستی پسره قبلا به اون پیشنهاد داده چرا اصلا باهاش حرف زدی یا چت کردی . چه کاریه . فاصله بگیر فعلا از پسرا محل کارت . تو هم سلام علیک باهاش نکن انگار غریبه این

ببین داره بهت حسادت میکنه و تو کاملا بازیگر سناریوهای اون شدی ؛ بذار پشت سرت هرچی میخواد بگه ؛ تو کارتو انجام بده ؛ هیچ آتویی دست هیچکس نده ؛ درک کن که ازت پایینتره که داره اینکار ها رو میکنه ؛ هر گفتگوی حاشیه داری رو ببند ؛ محل کار جای دوستی نیست

عجیب شد .دختر خالت قاعدتاً باید بشه دختر خواهرِ مادرت اما این بستی که تو گفتی میشه نوه عموی مادرت .. ...

موضوع تاپیک نسبت فامیلی نیست موضوع آبروی منه. ما اینجا به دخترعموی مادر میگیم خاله.

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸