2821
2789
عنوان

پارتنر عصبی

70 بازدید | 12 پست

من نامزدم خیلی عصبی بود و همش عجله داشت راستش هشت ماهه هم به دنیا اومده بود همش دعوا می کردیم من خیلی دوستش داشتم

الان جدا شدیم و اون با کسی دیگه ای که خیلی خوشگله

همش با خودم فکر می کنم یعنی سر اونم داد میزنم ؟ عصبی میشه!؟ یا همه بدی هاش مال من بود؟

اگ رابطشون مدت زیادی گذشتهه حتما براش خوبهههع اونجوری ک با تو رفتار کرد با اون نیست شاید نمی دونیم والا اما مهم نباشه برات گلم اصن

روح های کثیف پشت کالبدهای مظلوم نما ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه وقتی با یکی کات میکنین پیگیرش نباشین.... لقش

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

می بینمشون هم دانشگاهیم

اصلا برات مهم نباشه و پیگیرشم نباش بدونه که پیگیرشی و بهش توجه میکنی شاخ میشه و لذت میبره من پسرارو بهتر میشناسم

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

بهش توجه نمی کنم اون چپ و راست منو نگاه می کنه

راستش خیلی برام سنگینه میبینم دو تاشونو همش فکر می کنم هر چی خوبی بود با اون رفتار می کنه

خیلی وقت ها راهمو عوض می کنم ولی در کل خیلی ظلم کرد

همه میدونن عصبیه چون هم کلاسیمونه

می دونم خودم اشتباه کردم در کل نباید باهاش بودم

واسه همینه میگن دانشگاه جای اینکارا نیست دیگه 😄 حالا هم کاریه که شده سعی کن کمتر تو دیدش باشی و تو دیدت باشه دوستای جدید پیدا کن با اونا وقت بگذرون . روی درست بیشتر تمرکز کن

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤