2821
2789

چایی میخورم

راهی نداره

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

به نظرم شرایطتت رو بپذیر

یکم فکر کن

عمیق

بعد خودت رو آروم کن

چون خداوند خیر مطلق رو برات میخواد

مطمین باش همه چیز درست و با نظم داره پیش میره

ی آقایی اوضاعش بهم ریخت کل مال و ثروت ش پای ورشکستگی و ....رفت تا جاییکه افتاد زندان چون پولی نداشت به طلبکار ها بده و زن و بچه ش هم راهش کردن

این بنده خدا فقط 3میلیون پول داشت

اونم گذاشته بود توی بورس

با خودش گفته بود من که باختم بزار این بقیه ش رو هم بورس بترکونه و رفت زندان

بعد از 3سال اون پول میلیاردی سود کرده بود

(البته این داستان مال زمانی هست که میلیون اعتبار داشته)

میخوام بگم اگه بسپرید به خدا

خدا خودش حتی شده با چک و لگد ،اوضاع رو بر وفق مرادت میکنه

بسپر به خدا و بپذیر شرایطتت رو چون میخواد بهت درس بده

سعی کن توی هر شرایطی آروم باشی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون موضوع رو مینویسم اگه بزرگ بود و خوب نشد با مشاور صحبت میکنم که معمولا بدترین حالت اوکی میشه

اما اگه شرایط مشاور رفتن نداشته باشم اول میام پنج تا از چیزایی که الان دارم و خداروشکر میکنم بابتش رو روی کاغذ مینویسم بعد اسم سه نفر از افرادی که بابت حضورشون تو زندگیم شکرگزار هستم رو مینویسم بعد به این فکر میکنم که آیا ده سال دیگه هم این مشکل منو آنقدر ناراحت میکنه؟ اگه نه منطقی قربون صدقه خودم میرم باز بستگی داره اون عامل ناراحتی خودم باشم یا کسی یا اتفاقی

یه جوری حواست رو پرت کن

مثلا یادمه یه بار یه اتفاق بد برام افتاده بود جوری که میخواستم سه روز برم تو تخت فقط زار بزنم بعد رفتم لیست کارایی که دوست دارم تو زندگیم انجام بدم رو دیدم گزینه اسب سواره رفتم یه جلسه تفریحی اسب سواری فرداش اون موضوع حل شد برام وقتی که محل ندادم اما اگه توجه میکرم غصه میخورم بدتر میشد اتفاقات

اما خوب باز هم اتفاق داریم تا اتفاق در کل به خودت سخت نگیر یه روز دو روز ناراحت بودن و موندن طبیعیه اما یه ماه یه سال تو اون حالت بمونی اصلا طبیعی نیست احساست رو بپذیر و بزار ازت عبور کنه درگیرش نشو

به نظرم شرایطتت رو بپذیر یکم فکر کن عمیق بعد خودت رو آروم کنچون خداوند خیر مطلق رو برات میخوادمطمین ...

شاید حق باتو باشه اما بارها رها کردم ولی یه شرایطی پیش میاد که دوباره توی اون شرایط قرار میگیرم یعنی شده حتی مدتی کلا ذهنمو خالی کددم از اون اتفاق خیلی کار بزرگ و سنگینیه و خودمو شکوندم انعطاف دادم اما حتی شده یه اتفاق کوچیک بوده ولی منو دوباره برگشت داده به اون ماجرا ۴ ساله تقریبا دارم میجنگم ولی هنوز نشده اونی که من میخوام نمیدونم دیگا چیکار کنم فقط میدونم واقعا بیقرارم و دیگه صبرمم تموم شدع توی این مدت داره تبدیل میشه به تحمل که کم آوردم راستش😪

اون موضوع رو مینویسم اگه بزرگ بود و خوب نشد با مشاور صحبت میکنم که معمولا بدترین حالت اوکی میشه اما ...

مرسی از قوت قلبت و اینکه زمان گداشتی و تایپ کردی

من الان ۴ سالع تقریبا درگیرم بارها شده رها کردم و دیگه مثل قبل تلاشی نکردم ولی فقط یه اتفاق کوچیک منو دوبازه میبره به اون ماجرا دست خودمم نیست یعنی همه زندگیم دست به دست هم میده که دوباره برم توی اون ماحرا

تراپیستپ رفتم راستش برمیگرده میگه تصمیم بگیر و دبگه کاری که مربوط به اون ماجرا میشه رو انجام نده اما من واقعا نمیتونم کاری براش کنم مدام درگیر میشم توش با وجود همه اتفاقاتی که در این مورد گذروندم خودمو پیشرفت دادم خودمو کشتم ماشین خریدم تصادف وحشتناک کردم کفش اهنگی پوشیدم عزممو جزم کردم و نمایندگی رو قانع کردم با این همه رفتن اومدن که ماشینو ۶۰ درصد کنن بتونم مجددا صفر بگیرم حتی کلی پشت تلفن با نمایندگی تهران دعوام شد ولی کم نیاوردم ادامه دادم با شریکم دعوام شد منو از کار انداخت بیرون سرویس کرد منو نمیداشت مغاره خودمو بزنم پولم نداشت پول حتی یه خوراکی کمک گرفتم طلای مامانمو فروختم و کار زدم با وجود همه اذیتای اون ادم واقعا پیشرفت کردم طوری که همه دهنشون باز موند که ابن دانشگاهشو رفت ( من رشتم چیز دیگه بود با وجود دادن امتحانای خودم ۱۴ ساعت درس میخوندم کنکور دادم رشته ای که میخواستم رو قبول شدم) ماشین خرید ارتقا داد مجددا یه جا کار میکرد ارتقا داد شد صاحب کار شد زیر دستش الان دارن کار میکنن که یاد بگیرن کلی عوص شدم کلی مشغولایت واسه خودم درست کردم ولی همه اینا حتی باعث نشد من واسه موردی که دارم میگم کم بذارم

واسه اون موردیم که دارم میگم ۱۰۰۰ خودم رو گداشتم دارم درونم اتیش میگیرم که چرا درست نمیشه رها هم کردم اما درست نمیشه هر راهی که باشه رفتم ولی دیگه نمیدونم باید چطوری درستش کنم اصلا چطوری کنار بیام اگه نشه چون واقعا همه تلاشمو کردم راهی ندارم که برم اینا باعث میشه وقتی تلاشام میاد جلوی چشمم حالم بد میشه که چرا نمیشه نمیتونم بگم بیخیال نشه که نشه چون واقعا ظلمه 😪

اینا رو توضیح دادم که بهت بگم واقعا مسیر راحتی نگذروندم نمیدونم باید چطوری خودمو اروم کنم هیچکس رو من ندارم واقعا خیلی صبور بودم همه چی رو میریختم توی خودم اما الان حالم داغونه نمیتونم کمکی هم به خودم کنم یعنی نمیدونم چیکار کنم که درستش کنم راه ها واسم شدن بنبست😥

مرسی از قوت قلبت و اینکه زمان گداشتی و تایپ کردی من الان ۴ سالع تقریبا درگیرم بارها شده رها کردم و د ...

اول از همه این چیزایی که تعریف کردی این رو یاد بگیر

خودتو دوست داشته باش اولویت اول خودت باید باشی برای چی خودتو فدای دیگران کردی یا از خودت زدی؟ این اتفاق ها داری این درس رو میده بهت اون موفقیت ها و اون پیشرفت هارو شاید برای خودت انجام ندادی برای اینکه دیگران به به چه چه کنن انجام دادی خود هیپنوتیزم کودک درن انجام بده و باهاش صحبت کن علت حال خوبه هر کسی اونه من بار اول که این هیپنو رو انجام دادم سه شب اول به پهنای صورت اشک میریختم بعد از مراقبه بلند میشدم انگار یه باری از رو دوشم کم شده بود بعد سه روز کم کم باهام اوکی شد شب اول نه گریه میکرد نه حتی نگام میکرد خلاصه که به خودت سخت نگیر

به خودت فرصت بده تا هضمش کنی من خودم چهار سال تو همچین شرایطی بودم کاری که کردم این بود تصمیم گرفتم همه چیزایی که من رو به طریقی یاد اون موضوع میکرد حذف کردم حذفی که هیچ جوره بهش دسترسی نداشته باشم عکس اهنگ شی حتی افراد اگه شرایطش باشه و بعد چند سال به خودم اومدم دیدم واقعا دیگه اثری از اون موضوع تو زندگیم نیست ولی به خودت هم سخت نگیر که یهو بشه آروم آروم اتفاق میوفته فقط باید اون ذره ای امید که تو رو یادش میندازه یا بلاتکلیف نگه میداره رو نا امید کنی عین یه ظالم با خودت برخورد کن تو این مسئله مثلا وقتی ذهنت میگه یه کوچولو فقط یک بار دیگه خودت به خودت بگو نه هرگز

یه لیست بنویس از کارایی که خوشحالت میکنه روزی یکیش رو برو انجام بده تاکید میکنم هررررچی که هست دیوونه بازی هم چاشنیش کن

اینم مراقبه کودک درون که گفتم نی نی سایت نمیزاره لینک بزارم درخواست دوستی بده بفرستم برات

اول از همه این چیزایی که تعریف کردی این رو یاد بگیرخودتو دوست داشته باش اولویت اول خودت باید باشی بر ...

شاید حق با شما باشه

ولی من چیزایی که خواستم و براشون تلاش کردم به دست بیارم فقط خواستم از اون ادم قبلی که به خاطر بقیه بود جداش کنم اما حالا یه حالیم که دوسش ندارم یا نمیدنم تعریفی ازش ندارم نمیدونم چی بگم شایدم همینی باشه که شما میگید

اره حتما دوس دارم درموردش بیشتر بدونم☺