2821
2789

رفتارش سرده باهام اصن اسممو زورش میاد بگه میدونه هاااا نمیگه!از یه طرف میگه متنفر نیستم ولی رفتارش سرده!کلا با من حرف زدنی عصبی میشه هر جا بحث و اسم من بیاد استرس میگیره عصبی میشه! هر موقع منو میبینه زل میزنه بهم مکث طولانی میکنه.

شماره منو خونواده من مثلا مامانم از تو گوشی مامان و باباش برداشته سیو کرده تو همه اپ ها! پروف منو پیج منو چک میکنه نگین از کجا میدونی چون دیدمش!ولی هیچی نمیگه مثلا ری اکنشن نشون نمیده نه لایکی نه کامنتی هیچی تازه منو هم بلاک کرده من ولی بازم چکم میکنه عکسامو میبینه! من یه اکانت فیک زدم باهاش حرف زدم گفتم که اگه یه روز تنها دختر دنیا من باشم ازدواج میکنی باهاش گفت نه! پرسیدم چرا گفت من اینکار رو مصلحت نمیبینم! با اینکه مشکلی نداره و بینمون اتفاق بدی نیوفتاده و ازم متنفر نیس میدونه دوسش دارم!با فامیلیم صدام میزنه پیوی خودم ولی توی اون اکانت اسممو میگه! این رفتارا چه معنی میده؟دوستم داره؟چرا اینکار میکنه؟هر چقد نزدیک میشم بهش دور میشه ازم!

من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!جواب همه رو با احترام میدم اگه دیدی که جواب ندادم یا ندیدم ببخشید 🩵 یا انقد بی ارزشو بیشعور هستی که جواب ندادم،من با ادمای احمق بحث نمیکنم!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوشش که نمیاد معلومه فقط کنجکاوه ولی اینکه شماره ی مادر پدرتو ذخیره کرده معلوم نیست خودش با خودش چند ...

دقیقا هم خودشو اذیت میکنه هم من!

من فمنیست و مخالف کودک همسری و خیانت و دروغ و ریا و تزویر هستم پس اگه کسی غیر این تفکری داره منو ریپ نزنه!جواب همه رو با احترام میدم اگه دیدی که جواب ندادم یا ندیدم ببخشید 🩵 یا انقد بی ارزشو بیشعور هستی که جواب ندادم،من با ادمای احمق بحث نمیکنم!درخواست دوستی اصلا قبول نمیکنم چه زن و چه مرد!

بیماره گلم بیمار

انشالله شفای همه بیمارا که اینجوری اذیتم میکنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز