2821
2789
عنوان

کادو چی بگیرم

51 بازدید | 7 پست

چرا آخه خریدای ضروری رو میخام بدونم واسه هر خانمی چیه که ازش توی ماه اصلا نمیگذره ؟ کادو تولد و مناسبها چی ؟ تحت چه شرایطی ازشون میگذرین ؟
من کلی تا تولدم مونده اما از خودم پرسیدن چی میخای مثلا تا 15 تومن به نظرتون یه زنجیر طلای سبک یا اسپرسوساز ؟ البته وسیله ورزشی دوس دارم که حدود 50 تومنه و خب تو رنج نیست متاسفانه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستگی به شخصیت داره.مثلا من کتاب بهم کادو بدن خیلی خوشحال میشم هر ماه حتما به کتاب میخرم.یا لوازم هنری مداد رنگی آبرنگ از این وسایل خوشحالی فروشی بدلیجات.یکی طلا یکی لباس لوازم آرایش.لباسم دوست دارم.

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

بستگی به شخصیت داره.مثلا من کتاب بهم کادو بدن خیلی خوشحال میشم هر ماه حتما به کتاب میخرم.یا لوازم هن ...

من کتاب تو گوشی میخونم ... دوست داشتم بدونم خانوما توی ماه از چه هزینه ای اصلا نمیگذرن ؟

من کتاب تو گوشی میخونم ... دوست داشتم بدونم خانوما توی ماه از چه هزینه ای اصلا نمیگذرن ؟

خوب همون شد که گفتم بستگی به شخصیت داره.خودت باید ببینی چی دوست داری که ازش نمیگذری.من تا کتاب ورق نزنم لذت نداره برام و چیزیه که ازش نمیگذرم.توسخت ترین شرایط زندگیم میرفتم به کتاب میخریدم .کاملا سلیقه ای هست

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.