2821
2789
عنوان

کسایی

58 بازدید | 11 پست

بچه ها من یازدهمم رشتم تجربیه

معدل نوبت اولم بالای نوزده شد

اما از اسفند به بعد که مدارس مجازی شد کلا درسو ول کردم

خیلی پشیمون و ناراحتم

الان برای نهایی حدود یک ماه و ده روز وقت دارم

برای فارسی و تاریخ و زبان فرمول بیست دارم

اگه این یه ماهو بکوب بخونم میتونم تو نهایی نمره بالای نوزده بگیرم؟

امید الکی نمیخوام بچه ها

کسی بوده با این شرایط و تونسته نمره بالا بگیره؟

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست سه تا دوسته🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

30 روز وخت داری میرسی

بابا گوه هم نخوندم از نوبت دوم

واقعا میشه نمره بالا گرفت؟

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست سه تا دوسته🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

میشه گرفت اماااصبح ها باید زود پاشی و جدی با برنامه دقیق پیشبریمنم یازده تجربی ام اگه میخوای در ارتب ...

صبحا زود بیدار میشم حدودا ساعت هفت اینا

واقعا میشهههه؟

بالای نوزده؟

میشهخوبه هفت پامیشی من نمیتونم نهایتا ده بیدار میشم

شبا باید زود بخوابی که بتونی بیدار شی

برای همه ی درس ها به نظرت فرمول بیست لازمه؟

شبا باید زود بخوابی که بتونی بیدار شیبرای همه ی درس ها به نظرت فرمول بیست لازمه؟

ببین فرمول بیست خیلی خوبه ولی زمان یکم کمه باید سوالارو یکی درمیون دوتا درمیون حل کنی همش خیلی وقت گیره

اره من خودم ازشون استفاده میکنم به جز درسنامش چون ویدیو میبینم

و اینکه لازم نیس همه درسارو بری بخری پیدیافشون دانلود کن

ببین فرمول بیست خیلی خوبه ولی زمان یکم کمه باید سوالارو یکی درمیون دوتا درمیون حل کنی همش خیلی وقت گ ...

خیلی ممنون🩷🩷🩷