2821
2789
عنوان

رفلاکس ادراری

54 بازدید | 10 پست

سلام دخترم چندسال که موقع ادرار درد داره هربار که می بردم دکتر فقط براش آز ادرار با سونو میدادن که مشکلی نشون نمی داد تا چند روز پیش بردم دکتر که سونو انجام داد دخترم گفتن داخل مثانه ش ۳۰ سیسی ادار باقی میمونه آزمایش ادرارشم خوب بود عفونت نداشت دکتر براش عکس رنگی نوشت انجام که دادم دیروز جوابشو گرفتم برگشت ادرار گرید ۴ داشت خیلی حالم بده خیلی دیر متوجه این موضوع شدیم به نظر شما عملش میکنن تورو بیاید کمک کنید کسایی که بچشون این مشکل و داشته

سلام گلم ، دختر منم از قبل تولد این مشکل داشت که ما زود متوجه شدیم و الان ۵ سالشه هرشب سفالکسین میخوره برای جلوگیری از عفونت و گفتن تا زمانی که نشه ۶یا۷ سالش عملش نمیکنن ، راستی دختر من اصلا درد و اینا نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه من دیر متوجه شدم گرید دختر شما چند۶

خدا رو شکر کنید که باعث نشده کلیه از دست بده ، یکی از فامیل های ما دری فهمید سفالکسین بهش ندادن پسرش به کلیه از دست داد ، جای شکر داره واقعا

خدا رو شکر کنید که باعث نشده کلیه از دست بده ، یکی از فامیل های ما دری فهمید سفالکسین بهش ندادن پسرش ...

ممکنه داخل سونو کلیه مشکلی نداشته باشه ولی داخل اسکن مشکل ونشون بده

ممکنه داخل سونو کلیه مشکلی نداشته باشه ولی داخل اسکن مشکل ونشون بده

نمیدونم والا ، ولی معمولا سونو نشون میده ولی خوب اسکن دقیق تره ، ما توی سونو فقط ورم کلیه نشون میداد توی عکس رنگی که با سوند میگیرن برگشت ادرار نشون داد