2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچکدوم

همه خونه ها شدن همین

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

هیچکدام

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

قبلش چندتا نکته رو در نظر بگیری بهتر میتونی تصمیم بگیری:

اول اینکه خونه یا اتاق بزرگه یا کوچیک، دوم نور گیری خوبه یا کم نوره، و نکته سوم میخوای فضا چه حس و حالی داشته باشه و یه نکته مهم دیگه اینکه بهتره یه رنگ دیگه هم به این ترکیب اضافه کنی که خونه یکنواخت و کسل کننده نشه.

نسکافه ای روشن در عین حال که یک رنگ گرم هست در کنار سفید باعث میشه خونه بزرگتر به نظر برسه و به خصوص برای خونه هایی که کم نور هستن (نور شمالی میگیرن یا از نورگیر ) خیلی عالیه البته به عنوان پایه و به فضای خونه حس آرامش و راحتی و تمیزی میده. اگر در کنار این دو رنگ یه رنگ سرد مثل سبز یا آبی اضافه کنی (تو لوازم کوچیک مثل کوسن، تابلو، فرش اکسسوری و به صورت لکه ای) و همینطور از چوب با رنگ متوسط برای وسایلی مثل میز، یونیت تی وی ، پایه مبل، کنسول و ... میتونی یه دکوراسیون عالی داشته باشی. اگر خونه کم نوره به جای سبز یا آبی از رنگ گرم تر هم میتونی استفاده کنی.