من عروس هلندی داشتم ک خیلی بهش وابسته بودم تو بدترین شرایط زندگیم رفیق و همدمم بود ب بدترین شکل ممکن هم با مسمومیت فلز با تشنج و درد جون داد از شب تا خود صبح عذاب کشید و جون داد💔موقعی ک مرد دوتا جوجه ازش داشتم کوچیک ب هوای اینکه میفروشم میفروشم وابستشون نشم نگهشون داشتم شدن 3 ساله یکیشون کپی باباشه و مثل اون میخونه رفیقم شده اما از ترس اینکه طاقت از دست دادنشونو ندارم اونم اونجور ک باباش جون داد و هی تشنج میکرد میخوام بفروشم البته از روز اول هی خواستم اینکارو بکنم اما نتونستم طاقت دوریشونو ندارم الان جوجه هم نمیکشم ازش چون وابسته بچه هاشون هم نشم دارم ظلم میکنم بهشون از طرفی نمیتونم نگه دارم بخاطر دل خودم نه جوجه بکشم و منتظر باشم بمیرن یروز و نه میتونم دوریشونو تحمل کنم شما راهنمایی کنید خواهشا مسخره نکنید کسایی ک پت دارن حال منو میفهمن یه صاحب خوب هم براشون پیدا کردم بنظرتون واگذار کنم یا همونجور نگه دارم تا درد مرگشونو ب جون بخرم😭💔niniyar@لطفا توروخدا منتشر کن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.