2821
2789
عنوان

کدوم لاین زیبایی

58 بازدید | 9 پست

خانما بنظرتون برم سراغ کدوم لاین زیبایی که اموزش ببینم بعد بازار کارش باشه و سرمایه کم هم بخواد. لطفا با دلیل توضیح بدین. یا اینکه برم تکنسین داروخونه بخونم برم توی داروخونه کار کنم؟ کار برای دیگری و حقوق بگیر بشم یا اموزش یه لاین زیبایی ببینم و صاحب کار خودم باشم؟؟؟؟ همشو با دلیل بهم بگین

داروخونه کار پیداکردنش سخته و خیلی درامد پایینی داره

ارایشگری حوصله میخواد طول میکشه تا جا بیفتی به درامد برسی ناخن خیلی زیاد شده

رنگ یا شینیون برو همیشع مشتری خودشو داره میکاپ مخارجش زیاده

ما وارث دردهای بیشماریم....🖤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همچی برمیگرده به علاقت

داروخونه خوبه ولی حقوقش کمه

لاین زیبایی ناخن اصلاح رنگ و مش و ناخن و کوتاهی مو اینا پر در آمد هستن برگرد به خودت ببین چی میخای

و اینم بگم خوشحال میشم در رابطه با تاپیکی که زدم و هیچکس حتی زحمت نداد نظر بدن کمکم کنی عزیزم

تاپیک من خار داره همه از دور نگاه میکنن

موفق باشی

داروخونه کار پیداکردنش سخته و خیلی درامد پایینی داره ارایشگری حوصله میخواد طول میکشه تا جا بیفتی به ...

مرسی برای راهنماییت عزیزجان. رنگ دوست دارم اما حقیقتا استرس کاری زیادی داره من واقعا ازاینکه موهای یکی بسوزه، اسیب ببینه، اون رنگی که میخواد در نیاد میییییترسم و اصلا از دنیای رنگ هیچی هم بلد نیستم فقط خوشم میاد وگرنه اصلا دقیق نمیدونم رنگساژ و دکوپاژ واینا چیه😆 خب پس چیکار کنم توی این دوره؟ دلم یه شغل مستقل برای خودم میخواد

به نظرم داروخانه بهتره هرکاری کنی درنهایت اسمت آرایشگره اما اون پرستیژ داره بازم خودت میدونی

خب ازاین جهت هم باید درنظر گرفت درامدش داروخونه کمتره تایم کارت دست خودت نیست منتظر حقوق باید باشی و و و...

همچی برمیگرده به علاقت داروخونه خوبه ولی حقوقش کمه لاین زیبایی ناخن اصلاح رنگ و مش و ناخن و کوتاهی م ...

مرسی عزیز برای راهنماییت. راستش من دلم میکاپ و فیشال میخواد اما خب خیلی سرمایه میخواد. و اینکه راستش انگار همش میترسم برم لاین بیوتی از ترس خراب شدن. نمیدونم باید چیکار کنم انگار اعتماد بنفس ندارم بعضی وقتا هم میگم اموزش اصولی ببینی خراب نمیکنی. نمیدونم دقیق چیکار کنم. حتما به تاپیکتون نگاه میکنم