2821
2789

عروس اخرم مادرشوهرم نمیذاره کار کنم اصن

ولی من معذبم خودم کمک میدم در حد پذیرایی یا گاهی ظرف شستن

اونا شهرستانن با اینک چن روزی میمونیم اما باز نمیذاره کار کنم

پخت و پز اصلا خونه مادرمم نمیتونم انجام بدم فقط خونه خودم با قابلمه های خودم راحتم:))))))))

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
من فقط تو نی نی سایت میبینم عروسها اینقدر بدجنس و بی ادب هستن خودشون پرنسس میبینن بقیه نوکرشون جالبه ...

من تمام فامیلای همسرم طلافروشن بجز عموش ک مبل فروشی داره

همشون عروساشون خیلی کمک میکنن تو مهمونی ها و مجالس

بعضیاشون ک کمتر کمک میکنن خدمتکار دارن خونه خودشونم میریم ماهم دست ب سیا سفید نمیزنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من تمام فامیلای همسرم طلافروشن بجز عموش ک مبل فروشی دارههمشون عروساشون خیلی کمک میکنن تو مهمونی ها و ...

اینجا خیلی عجیبه .راهنمایی های اشتباه ،انتخاب های اشتباه و اتفاقا شوهرای بدردنخور .بعضی ها هم از اونور بوم افتادن که میرن خونه مادرشوهر خونه تکونی میکنن که البته اگر دوطرفه باشه اشکالی نداره.

من با خانواده های کارخونه دار و پزشک و سطح بالا رفت امد دارم همشون کمک میکنن و ما هم بریم کمک میکنیم .

و متاسفانه اکثرا دخترای تازه ازدواج کرده رو بد راهنمایی میکنن.

هر چیزی باید حالت اعتدال داشته باشه .هر جا ادم میره ی کمکی میکنه، مگر اینکه صاحبخونه اعتقادش این باشه که کار نمیکنم و خونم هم کسی کار نکنه .همیشه بهترین چیز اعتداله.

اگر مادرشوهرتون آدم سالمی هست و رفتار متقابل خوب داره آدم نباید بدرفتاری کنه .

در ضمن من سالی یکبار دعوت میشم خونه ی مادر همسرمانقدر هم شعور دارم که ظرف میشورم و کمک جزیی میدمولی ...

عزیزم من میرم خونه مادرشوهرم تا در حد توانم کمک میکنم

ولی چه مادرم چه مادرشوهرم بیان خونمون نمیذارم کمک کنن سن و سالی ازشون گذشته توقع داری یه زن سن بالا خونت کار کنه؟

در کل خونه تکونی که نمیکنی در حد یه ظرف شستن دیگه

در ضمن من سالی یکبار دعوت میشم خونه ی مادر همسرمانقدر هم شعور دارم که ظرف میشورم و کمک جزیی میدمولی ...

عزیزم من چه خونه مادرم چه مادرشوهرم در حد توان کمک میکنم ولی اونها بیان نمیذارم هیچ کاری کنن سن و سالی ازشون گذشته

دیگه شما میری خونه تکونی نمیکنی یا از مادرشوهرت مراقبت کنی نهایت یه طرق شستن دیگه

من سالی یک بار میرم خونشون با اینکه دورم نیستیم از هم اما مث مهمون غریبه میرم اون یه بارم نمیذارن به چیزی دست بزنم

جای گلوله ای در بدنم درد میکند که به من اصابت نکرده است 💔

عزیزم من چه خونه مادرم چه مادرشوهرم در حد توان کمک میکنم ولی اونها بیان نمیذارم هیچ کاری کنن سن و سالی ازشون گذشته

دیگه شما میری خونه تکونی نمیکنی یا از مادرشوهرت مراقبت کنی نهایت یه طرق شستن دیگه

عزیزم من میرم خونه مادرشوهرم تا در حد توانم کمک میکنم ولی چه مادرم چه مادرشوهرم بیان خونمون نمیذارم ...

سن بالا نیستن

خیلی هم سرحالن

انتظار ندارم

اونا هم نباید داشته باشن

من مهمان داشته باشم آخر سر ظرف ها را میزام بیرون اجازه نمیدم کسی بشوره

منظور من چیز دیگه ای هست که انگار دوست ندارید متوجه بشید

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
عزیزم من میرم خونه مادرشوهرم تا در حد توانم کمک میکنم ولی چه مادرم چه مادرشوهرم بیان خونمون نمیذارم ...

مگه گفتم نمیکنم؟؟؟؟

منظورم شعور طرفه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
سن بالا نیستنخیلی هم سرحالنانتظار ندارماونا هم نباید داشته باشنمن مهمان داشته باشم آخر سر ظرف ها را ...

بله اگه از شما انتظار خونه تکونی و چیزهای بزرگ دارن فرق میکنه ولی دیگه در حد چند تا ظرف رو همه کمک میکنن

عزیزم شما از اونها بدتون میاد این چیزها رو برای خودتون بزرگ کردین وگرنه اصلا چیز مهمی نیست

گاهی کار میکنم .

ولی زیاد نه .

الانم دکتر گفته بزارید کار کنه تا الزایمر و.... نگیره مادرشوهرت .

پر جمعیتن . منم کار نمیکنم پیگم اونا کار کنن خب .

خدارو شکر اوناهم استکانی که توش چایی خوردن هم بر نمیدارن می مونه روی زمین خانمها و دخترا .

منم بی خیال.

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .