2821
2789
خواستگاری رو در پیش دارید و مساله ایی هم هست که روندش کند هست به سرعت جلو نمیره مخصوصا اینکه کسی هست ...

امشب به اون محل میرم؟ اگه میرم محمد باهام خوب رفتار میکنه یا مهدی اشتیمون میده؟

م و م بهم میرسن؟

ا و م بهم میرسن؟

فرزند ایران / و جانفدای میهن 🫂🇮🇷

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خواستگاری رو در پیش دارید و مساله ایی هم هست که روندش کند هست به سرعت جلو نمیره مخصوصا اینکه کسی هست ...

فدات منم میگی دوتا مصاحبه دارم ازمون اب و برق این دوتا رو نهایی میشم ؟ خصوص هم چک میکنی

اسی سلام کار منو شوهرم درست میشه بریم سرکار؟

بله درست میشه خبری رو بهتون میدن که اولش باورش نمیکنید ولی کاملا قطعی میشه

دوستان عزیز هر گونه سوال در مورد حس ششم یا تک نیت دارید در خواست بدید انجام میدم

امشب به اون محل میرم؟ اگه میرم امشب محمد باهام خوب رفتار میکنه یا مهدی اشتیمون میده؟مهسا و مهدی بهم ...

بله رفتن رو دارید و خوده این شخص هم اول پیش قدم میشه برای اشتی کردن خودش برای اشتی کردن مشتاقه و همه چیز خوب پیش میره.مهدی و مهسا هم بهم رسیدن دارن ولی از سمت دختر دودلی هست با اینکه خیلی دوست داشته که این اتفاق بیوفته ولی یه دودلی مانعش میشه.ارزو و محمد هم مشکلاتی سر راهشون هست که سخت این مشکلات رو حل میکنن و رسیدنشون زمانبره

دوستان عزیز هر گونه سوال در مورد حس ششم یا تک نیت دارید در خواست بدید انجام میدم

لطفا میشه بگید من باردار میشم؟کی باردرا میشم

فعلا باید به بدنتون زمان بدید و عجله نکنید حداقل یکسال البته کمتر هم میتونه بشه بعد از اون اقدام کنید و بارداری موفقی هم دارید