2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من قبلا ازتون سوال پرسیدم امکانش هست یه سوال دیگه بپرسم؟!🥲

بله بپرسید

دوستان عزیز هر گونه سوال در مورد حس ششم یا تک نیت دارید در خواست بدید انجام میدم

سلام تورو خدا بگو تو طالعم فرزند دختر دارم یا نه

بله دارید عجله نکنید براش یه مقدار صبر کنید به چیزی که میخواین میرسید

دوستان عزیز هر گونه سوال در مورد حس ششم یا تک نیت دارید در خواست بدید انجام میدم

آخرش چی میشه؟! خودش پیشقدم میشه!؟ ازدواج دارم باهاش؟!سلام عزیزم @niniyar

میخواد برای ازدواج پیش قدم بشه حتی اگه به شما چیزی نگفته باشه ولی توی دلش هست همه چیز به شرایطش بستگی داره مخصوصا خانوادش البته چیزای دیگه ایی هم هست که نگرانش میکنه ولی مساله اصلی خانوادش هست چون نمیخواد بعدا به مشکل بخوره ولی احتمالش خیلی زیاد هست که قدم جلو بزاره

امسال ازدواج دارم؟! اگر آره مشخصات طرف چیزی مشخصه؟!@niniyar

خواستگاری رو در پیش دارید و مساله ایی هم هست که روندش کند هست به سرعت جلو نمیره مخصوصا اینکه کسی هست که شناختی در موردش ندارید و از طرف خانواده خودتون هم شرط و شروطی گذاشته میشه که همین باعث کند پیش رفتنش میشه

میخواد برای ازدواج پیش قدم بشه حتی اگه به شما چیزی نگفته باشه ولی توی دلش هست همه چیز به شرایطش بستگ ...

سلام گلم

میخام بدونم تو آینده ی نزدیک من تو مصاحبه ی کاریم قبول میشم؟ و شوهرمم همینطور همزمان دوتا کار واسمون پیدا شده

میخواد برای ازدواج پیش قدم بشه حتی اگه به شما چیزی نگفته باشه ولی توی دلش هست همه چیز به شرایطش بستگ ...

امشب به اون محل میرم؟ اگه میرم امشب محمد باهام خوب رفتار میکنه یا مهدی اشتیمون میده؟

مهسا و مهدی بهم میرسن؟

ارزو و محمد چی بهم میرسن؟

فرزند ایران / و جانفدای میهن 🫂🇮🇷