2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با شوهرم دوباره.

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

«««««««««««««««««تیکر تولد 2 سالگی دوقلوهام»»»»»»»»»»»»»»/////////مادر شدن زیبا ترین شادی دنیاست،و تو نمی دانی من برای داشتنت چه قدر به اشک هایم لبخند زدم...

متاسفم...من فکر میکنم علتش اینه قدیم بد جا انداخته بودن توی ذهن ها که میخوای موفق بشی باید دور ارتبا ...

بله دوره ما نوع نگاه ها خیلی خیلی خیلی فرق داشت. البته الان هم هر روز به یکی کراش زدن هم به نظرم مسخره هست ولی تو نسل جذید باب شده. ایکاش حد تعادل رو در تربیت فرزند و در جامعه بشناسیم و رعایت کنیم.

بله دوره ما نوع نگاه ها خیلی خیلی خیلی فرق داشت. البته الان هم هر روز به یکی کراش زدن هم به نظرم مس ...

اره قبول دارم من خودم نسل جدیدم ولی با شما موافقم یکم حدومرزا و چارچوبا زیادی پایین اومده .

به کل ازدواج نمیکردم میرفتم سرکار مستقل میشدمزندگی متاهلی مفت نمی ارزه سر کله زدن با فامیل شوهر و خو ...

میفهمم.به نظرم زندگی اگر صرفا خونه داری باشه فرسوده کننده میشه به مرور .

بااونیکه عمده فروش لوازم خانگی داشت کاش باهمون ازدواج میکردم تو رفاه بودم اگه هم ادم بدی بود باپولش خوش بودم مادرم همه چیزو خراب کرد الان ده ساله خسته شدم اونقد سختی کشیدم صاحب خونه وماشین بشیم شوهرمم مردمهربونی نیست خشن هم نیست بی اخساسه بی تفاوته من دارم زجرمیکشم حداقل اگه پول داشت خودمو با خرید وتفریح سرگرم میکردم

چرا همه دارن ازدواج میکنن و خواستگار دارن 😂 نصف تاپیکا شده خواستگار

شما کاربر اقایین درسته؟

به نظرتون کسی حاضره با دختر اتیسم خفیف که رحمشو ۲۱ سالگی در اورده ازدواج کنه به خاطر بیماری رحمی؟

خواستگار دارم اما رد کردم چون میدونم اگر بفهمن خودشون میرن

پس زودتر رد میکنم ک یعنی من نخواستم

میشه برای جراحی چهارشنبم دعا کنین؟ عمل سنگینی دارم🌸عمل انجام شد🙌 ممنون ازتون (۱۳/۳/۱۴۰۵)... اگر متاهلی اگر بچه داری امضامو میبینی بدو برو بچتو همسرتو ماچ کن....فرزند نادیده ام.. من در سن ۲۱ سالگی در این تاریخ مجبور شدم رحمم رو در بیارم عمل سنگینی بود. نادیده دوستت دارم.. هیچوقت نشد بیای. سر این قضیه هیچوقت کسی با من ازدواج نخواهد کرد.. همسر از دست رفته نادیده ام.. دختر اینده نادیده ام خیلی دوستتون دارمو در تصوراتم عاشقتونم🌸

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز