2821
2789
عنوان

بنظرتون چرا حقوقمو نمیده

256 بازدید | 11 پست

نینی یار تو رو خدا تاپیکمو ثبت کن

از یک اردیبهشت رفتم سر کار هنوز حقوقمو نداده

قبل عیدم تا اسفند رفتم بعد اون دیگه نرفتم تا اردیبهشت گفتن بیا

حقوق قبل عیدمو داد ولی الان هنوز نداده

قبل عید میگفتن آموزشی هستی و اینا بعد چقدر ازم ایراد در میاوردن که سرعت عمل نداری دستت کنده و کلا همش ایراد در میاوردن

بعد بنظرتون الان ممکنه که میخوان بیرونم کنن ولی روشون نمیشه و بخاطر همین حقوقمو دیر میدن تا خودم زده بشم و نرم؟

چون از طریق آشنا رفتم سر این کار میگم شاید صاحب کارم بهخاطر آشنامون روش نمیشه بیرونم کنه و اذیت میکنه و حقوق نمیده تا خودم در بیام بیرون؟

ممکنه؟

سرکار اینجوری نیست بگی روشون نمیشه اخراجم کنن تعارف ندارن که

برو بهشون بگو خب بگو اگر حقوق دیگه ندید من نمیام دیگه

اگر گفت خب نیا بگو خب این ماهی که حقوق ندادید رو تسویه کنید بعدش هم برو

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کار خودت رو در نظر بگیر. منصفانه فرض کن صاحبکار خودتی. به خودت چ نمره ای میدی؟ اگه حس میکنی در سطح ا ...

قبلا بلد نبودم ولی الان کارمو انجام میدم شاید عالی نباشه ولی در هر صورت کار رو انجام میدم و رو زمین نمیمونه

خب باید از اول میپرسیدی پرداختی ها چه تاریخی هست؟الانم از همکارات بپرسبه نتیجه نرسیدی از صاحب کارت ب ...

خودم نپرسیدم ولی طبق شنیده هام اون تاریخی که گفتن چقدر گذشته هنوز نداده

رومم نمیشه از صاحبکارم بپرسم

سرکار اینجوری نیست بگی روشون نمیشه اخراجم کنن تعارف ندارن که برو بهشون بگو خب بگو اگر حقوق دیگه ندید ...

آخه اصلا روم نمیشه باهاش رودربایستی دارم چون رفیق اشنامونه بخاطر همون روم نمیشه اگه اشنا نبود میگفتم

خودم نپرسیدم ولی طبق شنیده هام اون تاریخی که گفتن چقدر گذشته هنوز نداده رومم نمیشه از صاحبکارم بپرسم

کارت اشتباهه

فرض کنیم اصلا شما رو نمیخوان دارن بیگاری میکشن

دعوا نمیخوای بکنی محترمانه بپرس تکلیفتو بدونی

با این روحیه تو بازار کار سوخت میدی عزیز

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز