2821
2789
عنوان

یه لحظه میاید

57 بازدید | 6 پست

منو یه آقایی چند ساله مجازی باهمیم و همو دوست داریم و قصدمون ازدواجه

حالا میخواد یا برای درس یا برای کار بیاد شهر ما و اینجوری هم به خانواده ها بگه که آشنا شدیم چون میگه اگه بگیم مجازی بوده بد میشه و ممکنه خانواده ها مخالفت کنن بخاطر همین باید یه راه دیگه پیدا کنیم.

حالا من شاید ۱ یا ۲ سال دیگه از شهرمون بریم یه شهر دیگه. بهش که گقتم گفت اگه بری یه شهر دیگه من نمیدونم چیکار کنم و برنامه ریختم بیام اونجا اگه بری یه جای دیگه و نشه من افسردگی میگیرم و...

از یه ور هم خودم دوست ندارم برم یه شهر دیگه هم چون اونجا رو دوست ندارم هم اینکه برای ارشد اون رشته هایی که میخوامو دانشگاه اونجا نداره و شهر دیگه ای نمیتونم برم دانشگاه.

الان بنظرتون چیکار کنیم؟ چه راهی واسه گفتن به خانواده ها هست؟ یه راهی باشه که مجبور نشیم بگیم مجازی بوده..

خسته شدم دیگههه

کارشون چیه یعنی مثلا طوری هست که شما ام مثلا گذرتون به اونجا خورده باشه؟

کاربری tiamoهستم کاربری قبلیم تعلیق شد عشق آن است ک خیابان بـ خیابان همه را رد کنی ناگهان بر سر یک کوچه کمی مکث کنی. مادرم گفت ک عاشق نشوی گفتم چشم، چشمان ط مرا بی خبر از چشمم کرد❤902

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰