2821
2789

ولی برعکسش یه عالم دانشجوی دولتی می بینم که بیکارن:/ و یه عالم شاغل پیام نوری

مثلا خالم مدیریت مالی پیام نور خوند و الان معاون بانک و پولداره

دوست مامانم حسابداری پیام نور خوند و الان حسابدار یه شرکت مواد غذایی خیلی بزرگ و اونم پولداره

از طرفی یه مدت بهم ریخته بودم و شونصد تا تراپیست افتضاح رو رد کردم تا یه آدم درست پیدا کنم و تراپیست خوبی که بالاخره پیداش کردم، اونم فارغ التحصیل پیام نور هست. ولی نه قضاوتگر هست و نه تخریبگر. خیلیم همدل و با سواده و این که فقط مشکل رو نمی پرسه بلکه راه حل و تمارین مختلف هم براش ارائه می دهه.

خلاصه این که ظاهراً آدمایی بودن که توی دانشگاه های داغون هم تاپ و خفن شدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پیام نور دانشگاه داغون نیست که شما می فرمایید، اتفاقا توی پیام نور باید بسیار درسخون باشی

دوستان من پلیکیستیک بودم و ۴سال و خورده ای اقدام کردم برای بارداری و زیر نظر دکتر بودم و دارو استفاده کردم و نشد. .خدایاااااا شکرت منم با اصلاح سبک باردار شدم،ان شاالله روزی همه ی منتظرا،عزیزان برای سالم بدنیا اومدن نی نیم یه صلوات بفرستید،ممنونم

خیلیا این تصورو دارن ک هر کی بره ازاد و پیام نور بیکاره هر کی بره دولتی قطعا بعد فارغ التحصیلی میره یه کار عالی و دولتی

درحالی ک من خودم ازاد بودم از همون دوره دانشجویی اکثر هم کلاسی هام شاغل بودن

ب دانشگاه نیست خو اونا خب درسخون بودن باید موفق شن دیگ ولی ب اینک چون دولتی بودن مربوط نیست

کسی ک دولتی آورده هم خوب درس خونده احتمالا بعد دانشگاه هم خوب درس بخونه

من دولتی بودم میگم

از بچه های پیام نورم خبر دارم درس خونشون کمن

کسی ک دولتی آورده هم خوب درس خونده احتمالا بعد دانشگاه هم خوب درس بخونهمن دولتی بودم میگماز بچه های ...

اره دقیقا ولی استخدامی ب پارتیه و ی مدرک چون در نهایت ی سیستم تکراریه ک با تجربه عالیتر میشی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز