2821
2789
عنوان

بیاید عمل بینی

113 بازدید | 10 پست

من سه ماه و چند روزه که عمل کردم علاوه بر ورمی که داره و تیغه های بینیم مشخص نیست و نوکش ورم داره کلا

و موضوع من اینه که شاخک بینی سمت راستم صبح ها و گاهی توی روز هم میگیره و باد میکنه و نمیتونم خوب نفس بکشم و شروع میکنم از همون سوراخ بینی راست ابریزش بینی داشتم

کسی اینجوری بوده دوستان؟

عمل بینیم طبیعی بوده و بینیم هم نیمه گوشتی استخونی بوده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تا یک سال نفسم عادی نبود

الان کاملا نرماله و مشکلی ندارم

ولی برای اطمینان مراجعه کن دکترت

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

تا یک سال نفسم عادی نبودالان کاملا نرماله و مشکلی ندارمولی برای اطمینان مراجعه کن دکترت

ورمت چطور بود؟ من اصلا تیغه های بینیم مشخص نیست

دکتر رفتم برگشت گفت تا ۶ ماه اینجوری تنفست بالا پایین میشه ولی خیلی نگرانم

من بعد دو ماه تنفسم کاملا عادی شد راحت با بینی نفس میکشم

مال منم سوراخ سمت چپم خوبه و نمیگیره نمیدونم این راست چشه هی شاخکش ورم میکنه دکتره هم برگشته میگه ۶ ماه و اینا

ورمت چطور بود؟ من اصلا تیغه های بینیم مشخص نیستدکتر رفتم برگشت گفت تا ۶ ماه اینجوری تنفست بالا پایین ...

انقدر ورم داشت که کوفته بود

بعد یک سال دماغم فرمش مشخص شد و تنفسمم عالی

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

مرسی از اینکه روحیه دادی جدی🥹❤️

فدات

صبور باش شک نکن خیلی خوشگلتر میشه