2821
2789
عنوان

دوستم زنگ زده میگه ده ملیون داری قرض بدی🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2873 بازدید | 73 پست

من بودم نمیدادم چون تن پروره و مطمئنن پولی دستش نمیاد که برگردونه شمام که غریبه ای فقط یه سلام علیکه راحت بلاکت میکنه و خلاص بهش بگو پدرومادرمم ندارن برو از فامیلاتون بگیر

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب من ملاکم برای قرض دادن به دیگران، فقط قدرت پرداخت و به موقع برگردوندن هست...اصصصصصصصلا به جبران ف ...

دیگه اون بر میگرده به اعتقاد هرکسی بستگی داره چه اعتقاداتی داشته باشی من خودم اعتقادم چیز دیگه ای خود خدا گفته از شما حرکت از من برکت ینی آدما یه تلاشی هم باید بکنن نه اینکه خودشون هیچ کاری نکنن و فقط از بقیه انتظار کمک داشته باشن .

دیگه اون بر میگرده به اعتقاد هرکسی بستگی داره چه اعتقاداتی داشته باشی من خودم اعتقادم چیز دیگه ای خو ...

مثلا مامانش میگف به فلانی گفتم بهم کمک کنه نکرد ، چند وقت بعد بچه ش مُرد 😐😐😐ژنتیکی پرتوقعن

اگ واقعا بدونم پس نمیده اینکارو نمیکنم چون دلیلی نیست که اون بخواد قرض بگیره و پس نده

اگ خیلی اصرار کنه مبلغ کامل رو بهش نمیدم میگم مثلا پنج ت از کسی برات جور میکنم ولی گفته مثلا تا دوماه دیگ پس بدین

مثلا مامانش میگف به فلانی گفتم بهم کمک کنه نکرد ، چند وقت بعد بچه ش مُرد 😐😐😐ژنتیکی پرتوقعن

چی ؟؟؟؟؟ 😑😑😐😐😐😕😕😕

برگام 😓😓😓😂😂😂

خدایا 😕😕🥴🥴🥴

یاد اون نامه هایی که قدیما می نوشتن و پخش میکردن که این نامه رو باید واسه مثلا بیست نفری بنویسی و پخش کنی یه نفر پخش نکرد بعد چندوقت بچه اش مرد یه نفر پخش کرد بعد چند وقت میلیاردر شد 😂😂😂🤣🤣

خجالت نمی کشی بهش پول نمیدی؟داری با آبرو و آیندش بازی میکنی

چقدر پرتوقعید واقعا !مگه نسبتی باهاش داره که با آینده اون بازی کنه ؟چه مسئولیتی در برابرش داره؟

آقایون درخواست دوستی ندید ،من هییییییچ علاقه ای به مرد نی نی سایتی ندارم !هر درخواست دوستی =یک فحش آبدار به روح بلند پروازت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز