2821
2789
عنوان

دوستم زنگ زده میگه ده ملیون داری قرض بدی🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2873 بازدید | 73 پست
اسی بهش پول نده نمیدونم چرا کامنتم تایید نشد من این اشتباه رو کردم به کسی که التماس کرد ده میلیون پو ...

منم این بلا سرم امده ۶ ماهه به ی نفر ۱۰ دادم

پس نداده میگه ندارم و.... بعد بیا ببین چه خرجهایی ققط برای بچه اش میکنه

ضامن وامش هم شدم این ماه نداده از من کم شد

پریروز زنگ زده ۵ داری بدی

گفتم نه تازه اون کارمنده دوست اسی که علاف پر مدعا تو خونه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه دوست دارم جونمم میدم براش ۱۵ ساله رفیقیم،من به اون قرض میدم اون به من،ما رفت و آمد خانوادگی داریم باهم همدیگرو میشناسیم و بهش هزار درصد اعتماد دارم ولی شما وقتی شرایطشو میدونی و مطمئنی پس بده نیست نه نده تازه صمیمیتی هم نداری باهاش

بلندترین فریاد من سکوت من است...
منم این بلا سرم امده ۶ ماهه به ی نفر ۱۰ دادمپس نداده میگه ندارم و.... بعد بیا ببین چه خرجها ...

ای وااااییی ضامنشم شدی ؟؟؟؟ 😓

پس حالا حالاها باهاش گیری 🥲

آخه میدونی آدم از همین ناراحت میشه که به شعورت توهین میکنن به ما میگن نداریم از اونور کلی خرجای اضافه که ما نمی کنیم میکنن .

همینا خیلی احساس زرنگی میکنن عروس خاله من واسه لباس خیلی خرج میکنه پارسال واسه عید پول کم آورده بود به مادر شوهرش که میشه خاله من گفته بود برو از خواهرزادت پول بگیر مگه اون شاغل نیست یعنی من ، اونوقت من خودم واسه عید لباس نگرفته بودم 😂😅😐

خدا ازت نگذره الهی که کمکش نمیکنی

وااااااااااااااااااااااا

هم پول میخوای از کسی هم طلبکاری؟!

خوش حساب باشه طرف، کیه که به دوستش پول نده!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اینجور آدما خیلی احساس زرنگی میکننآره دقیقا ادم اگه به کسی که براشون جبران بکنه کمک کنه زورش نمیبره ...

خب من ملاکم برای قرض دادن به دیگران، فقط قدرت پرداخت و به موقع برگردوندن هست...

اصصصصصصصلا به جبران فکر نمیکنم. اتفاقا اغلب به کسانی قرض دادم که بده بستان خاصی نداریم تو زندگی و جایی به کارم نمیان! برای خدا قرض دادم و نیتم اینه که خدا وسعت رزق بهم بده

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بهش بگو نه... ب پدر و مادرم هم نمی گم... اگر ناراحت شد و دلیل خواست رک بهش بگو.... منطق درستی نداری که سرکار نمیری.. مگه بقیه که میرن سرکار دریافتی شون ب میزان و حجم کارشون می خوره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز