2789
عنوان

شما هم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 41 پست

سلام خانومی خوبی؟

بهم پیام دادی گفتی اصلا نمیای سایت

اره من خیلی دیر به دیر میام .🤣😭❤️🩹

حال دوران گر دو روزی بر مراد ما نرفت                          داِما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🙂💚🫂.                 یک معلم کنکور دارم بمون گفت وضعیت شما مثل یک خانم بردار شاید برای شما خنده دار باشه اما واسه ماها تنها امید به روز های بهتر همین کنکور .🌌🥲                                  بهمون گفت شما نه ماه باید از بچتون مراقبت کنید نباید خسته شید مگه میشه یک مادر بگه الان دیگه خستم ؟ دیگه بچم رو نمیخوام؟ ممکن اگه مراقب بچش نباشه بچش اسیب ببینه                                                                    مگه میشه ورزش سنگین کنه؟ مگه میشه دیگه مراقب بچش نباشه؟ ممکن بچش سقط شه .💔🥺                          بهمون گفت نتیجه کنکورتون مثل بچتون چون تا اخر عمرتون باهاش زندگی میکنید همینه نتیجه کنکورتون یک روزی دستتون رو میگیره درست مثل بچتون.🥲.                  بهمون گفت نه ماه خوب مراقبش باشید.                          دعا کنید برام بتونم مراقبش باشم.🙂❤️                          دعا کنید بچم سقط نشه.🙂♥️

عزیزم ممنون که گفتین نمیدونستم پسره!آخه نوشته بودش خانومه!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دروغ میگهالان هم فرار کرد

واقعا متاسفم ...

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

شک کردم بهش ... اخه یه حرفایی میزد

مریضن اینجور آدما متاسفانه

ب تو هم پیام داده ؟

نه عزیزم اونجا کامنت گذاشتم که ۳۹سال بعد پرسیده بودش چند سالتونه.شما گفتین استارتر پسر هستش،منم پستمو پاک کردم و اومدم اینجا ازتون تشکر کنم🦋

خواهش عزیزمباید بقیه بدونن یوقت گولشون رو نخورن

کار خوبی کردی گفتی ممنونم🦋😘

من تازه الان دارم به تفاهم میرسم باهاش بعد ۱۴ سال 😄فک کنم همه چی دست خودمونه زندگی هیچوقت تکراری و یکنواخت نمیشه ذوق داشته باش با زبون محبت زندگیت ازینرو ب اون رو میشه

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔