2821
2789
عنوان

جنسیتش چیه خدااا

422 بازدید | 23 پست

بعد سه تا پسرم باردارشدم،دودل بودم همیشه واسه بارداری ک شاید دخترشه،اما شوهرم اصلا قبول نمیکرد.میگفت دیگه بسه.اخر زد و خداخواسته باردارشدم.تو وقتی که اصلا براش آمادگی نداشتم.حالا هفته دیگه باید برم سونو.امااینقدررراسترس دارم ک خدا میدونه.گاهی میگم ب دکتر بگم جنسیتش بهم نگه.میدونم استرس برای نی نی هم خوب نیس.برام دعا کنید توروخدا.

هرچی هست آروم بمونم.این دیگه آخرین شانسمه

والا رو جنسیت اینقدر تاکید نکنید چه دختر باشه چه پسر

اونم بخاطر جنسیت نهایت باید بچه دوم آورد نه چهارم گیرم اینم پسر شد میخوای چکار کنی

بچه آینده وزحمت و نگهداری و خرج نداره؟

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مامان جونی الهی که تنش سلامت باشه ❤️ خدا به هر کی بخواد دختر میده ، به هر کی بخواد پسر میده ، به هر کی بخواد از دو جنس میده ، به هر کی ام نخواد نمیده

بسپار به خودش توکلت به خدا

من بودم طاقت نمیاوردم تا نه ماه ندونم 😂😂

مامان جونی الهی که تنش سلامت باشه ❤️ خدا به هر کی بخواد دختر میده ، به هر کی بخواد پسر میده ، به هر ...

اره میدونم.قربون حکمتش برم

من جاریام همه دختردارن و پسر ندارن اصلا.خیلی مستقیم وغیرمستقیم اذیتم کردن،اما خب،چ میشه کرد

والا رو جنسیت اینقدر تاکید نکنید چه دختر باشه چه پسراونم بخاطر جنسیت نهایت باید بچه دوم آورد نه چهار ...

من نگفتم اون سه تا رو بخاطر جنسیت اوردم

کلا منو همسرم نظر بر سه فرزندداشتیم.اما وقتی هر سه پسر شدن،من واسه چهارمی دودل شدم.حرفای مزخرف بقیه هم تو دودل شدنم بی تاثیر نبودن.اما هنوز اقدامی نکرده بودم برا چهارمی.خدا خواسته شد و الان اینقدر استرس دارم ک نگو

بیشتر استرسم هم ب خاطر حرفای تیکه های اطرافیانم.

پسر هم شد که شد،خدارو هزار بار شکر.دسته گلام سه تا بودن،میشن چارتا.ولی خب تا بدونم چیه استرس میکشه منو