2789

دنیای ظالم و حال بهم زن ازت متنفرم😭 خیلی دلم شکسته 😭

چرا اینقدر بلا سر خانواده من در اومد، چون من خیلی ادم سگ جونی هستم و بازم زنده میمونم و هیچیم نمیشه 😭 فقط زندگی میکنم که بگذره، چرا هیچ نشونه ای نیست حالمو بهتر کنه چرا هر چی جلوتر میرم بیشتر فرو میرم

بگو چه شد که من تو را اینقدر دوستت دارم؟! بگو محبت ما ریشه در ازل دارد.به یاد برادر مظلومم که دلم رو تا ابد سوخت و در نهایت دردمندی پرواز کرد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درگیر انرژی های منفی نا باوری ها شدین چون کارشون ناامیدکردن هست و خوب پیش نرفتن ها

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

درگیر انرژی های منفی نا باوری ها شدین چون کارشون ناامیدکردن هست و خوب پیش نرفتن ها

سلام

فردا جلسه کمیسیون پزشکی دارم

از دکتر شکایت کرده بودم

اونجا چه چیزایی میگن بقیه دکترا

خیلی استرس دارم

بگو چه شد که من تو را اینقدر دوستت دارم؟! بگو محبت ما ریشه در ازل دارد.به یاد برادر مظلومم که دلم رو تا ابد سوخت و در نهایت دردمندی پرواز کرد.

سلامفردا جلسه کمیسیون پزشکی دارماز دکتر شکایت کرده بودماونجا چه چیزایی میگن بقیه دکترا خیلی استرس دا ...

چرا فقط کمیسیون پزشکی کشیدن وسط!!! دادسرا ویژه پزشکی و دادسرا عمومی نکشیدین وسط بابت قصور پزشکی اش ،مدرک های اثبات تون؟

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

چرا فقط کمیسیون پزشکی کشیدن وسط!!! دادسرا ویژه پزشکی و دادسرا عمومی نکشیدین وسط بابت قصور پزشکی اش ...

نمیدونم اینایی که میگین چیه

من به دادستان شکایت نوشتم الان پرونده تو پزشکی قانونی.

الان تو چند راهی موندم یکی میگه دلیل فوت اینی که نوشته نیست. یکی میگه هست

بذار بگذره

به این فکر کن بالاخره ما هم دنیا رو ترک میکنیم

شاید باورت نشه ولی من به همین امید زنده ام

آه گویی ز دخمه ی دل من روح شبگرد مه گذر کرده ...🌱درخواست دوستی هیچ کس قبول نمی کنم. 🚫

بذار بگذره به این فکر کن بالاخره ما هم دنیا رو ترک میکنیم شاید باورت نشه ولی من به همین امید زنده ام

من از مرگ ناراحت نیستمم اینقدر از دست دادم ک دنیا برام اهمیت نداره، ولی کاش مرگ بدون درد بود کاش زجر نمیکشید همش جلو چشامه،هیچ جوره نمیتونم خودم رو قانع کنم

چرا فقط کمیسیون پزشکی کشیدن وسط!!! دادسرا ویژه پزشکی و دادسرا عمومی نکشیدین وسط بابت قصور پزشکی اش ...

احساس میکنم همشون میخوان بریزن سرم، آخه من چمیدونم اینا راس میگن یا دروغ چه علم پزشکی دارم من میخوام بدونم چرا مرده

من از مرگ ناراحت نیستمم اینقدر از دست دادم ک دنیا برام اهمیت نداره، ولی کاش مرگ بدون درد بود کاش زجر ...

اره واقعا میفهمم چی میگی ... رنج . درد و ...

مهم اینه که ما زنده ها روح اونا رو بیشتر آزار ندیم با بی تابی

آه گویی ز دخمه ی دل من روح شبگرد مه گذر کرده ...🌱درخواست دوستی هیچ کس قبول نمی کنم. 🚫

اره واقعا میفهمم چی میگی ... رنج . درد و ...مهم اینه که ما زنده ها روح اونا رو بیشتر آزار ندیم با بی ...

آب نخورده بود تشنه بود

من خیلی تشنه میشم اعصابم بهم میریزه

داغون میشم

اره واقعا میفهمم چی میگی ... رنج . درد و ...مهم اینه که ما زنده ها روح اونا رو بیشتر آزار ندیم با بی ...

همین الان تشنه هستم ولی نمیتونم آب بخورم

نمیدونم اینایی که میگین چیهمن به دادستان شکایت نوشتم الان پرونده تو پزشکی قانونی. الان تو چند راهی م ...

روز جلسه دادگاه ۲تاشاهد مرد استشهاد محلی از دفاترقضایی بگین کپی کنند تکمیل کنند بعد روز جلسه همراه خودتون ببرین بدین ب قاضی توجلسه بعدم بگین ۲تاشاهد اوردین