2789
عنوان

مادرشوهر

409 بازدید | 16 پست

خانما من خانواده همسرم شهرستان هستند از هم دوریم خواهر شوهرم اخلاقی که داره خیلی خودخواه هست تولد پسرم ،مریضی،مناسبت،احوالپرسی،هیچکدومو زنگ نمیزنه حتی برای به مناسبتی براش کادو فرستادم زنگ نزد تبریک بگه بعد همسرم چند بار به مادر شوهرم گفت اونم از دخترش طرفداری کرد یا گلگی کرد که زن توام فلان کارو کرده ینی خودشو میندازه جلو بعد من چند بار زنگ زدم گفتم من چیکار کردم و فلان که ناراحتی پیش نیاد ولی اخیرا شوهرم گفت زنگ نزنیم کلا بهشون دوری و دوستی

ولی خواهر شوهرم میخواست عمل ابدو کنه من گفتم زنگ بزن قبل عمل امیدواری بده اونم زد بعد که عمل کرد تو اتاق عمل زنگ زدم مادر شوهرم گفت نیومده وقتی مرخص شد شوهرم زنگ زد که منم حرف بزنم ناله میکرد شوهرم گفت بعدا صحبت کن یکبارم مهمون داشتن بعد یک هفته گذشته کلا امروز همسرم زنگ زد که صحبت کنیم مادر شوهرم سریع گفت آره چرا زنان زنگ نزده و فلان کنم اعصابم خورد شد گرفتم گفتم مگه من گلگی میکنم که شما میکنید خلاصه گریم گرفت بعد خواهر شوهرم نبود وقتی اومد زنگ زدیم

سریع گفت چه عجب چه عجب گفتم سه بار زنگ زدم نشد حرف بزنیم گفت آره مامان گفت زنگ زدی داد زدی در صورتی که من داد نزدم و هی من توضیح میدادم براش میگفتم حالا عمل کردی این حرفارو ول کن اون میگفت باشه ولش کن عنو هم بزنی بوش درمیاد داداشم عوض شده از وقتی زن گرفته گفتم بنی من عوضش کردم گفت آره گفتم باشه ایشالا که بهتر بشی قطع کردم و از اون لحظه تا الان فقط گریه میکنم از این که این همه خوبی کردم آخرم اینه حق من از ضعیف بودن خودم ناراحتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب زنگ نزنه

تو هم نزن

مشکلش چیه ؟؟؟

منم برای هیچی به کسی زنگ نمیزنم . خوشم هم نمیاد کسی بهم زنگ بزنه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خوب دلیلی نداره اصلا گله کنید که اونها هم گله کننشما هم زنگنزنید

آخه برای پول قرض گرفتن زنگ میزنه ولی تولد یک سالگی پسرم مریض میشیم زیارت میریم هیچکدوم رو زنگ نمیزنه خب ناراحت کننده نی ؟

خب زنگ نزنهتو هم نزنمشکلش چیه ؟؟؟منم برای هیچی به کسی زنگ نمیزنم . خوشم هم نمیاد کسی بهم زنگ بزنه

میگم من دیر زنگ زدم درصورتی که نشد احوالش رو بپرسیم قشقرق به پا کردن

میگم من دیر زنگ زدم درصورتی که نشد احوالش رو بپرسیم قشقرق به پا کردن

به پا کنه

قطع کن

محل نده

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

سخت نگیر بعضیا اهل این مراسما نیستند نمیخواند بیخودی یک سری چیزارو مد کنند که عادت بشه واسه طرف ..

حالا خیلیم توقع تشکر نداشته باشه واسه دل خودت انجام بده نه چشم دیگران

آخه برای پول قرض گرفتن زنگ میزنه ولی تولد یک سالگی پسرم مریض میشیم زیارت میریم هیچکدوم رو زنگ نمیزنه ...

پول قرض نده

کلا فکر کن نیست

حوصله داریا واسه این چیزا خودتو ناراحت کنی

چرا من به کسی زنگ نمیزنم کسی هم زنگ نمیزنه ناراحتی هم پیش نمیاد ،قبلا هر روز یک روز در میان زنگ میزدم دیدم کسی خودش زنگ نمیزنه یعنی خودم اینقدرزود زود زنگ میزنم اجازه زنگ زدن به اونا نمیدم گفتم بزار این دفعه اونا زنگ بزنن،خلاصه 15ساله منتظرم که اونا بهم زنگ بزنن🤣

شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه