2789

🤔🤔

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بفرما عزیزم

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

سلام

《وَ مَنْ أَوْفی‏ بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ فَاسْتَبْشِرُوا بِبَیْعِکُمُ الَّذی بایَعْتُمْ بِهِ وَ ذلِکَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظیمُ》

هفت بار این آیه را بر ظرفی از آب پاک بخوان و آن آب را در ملک یا منزل بپاشد . به اذن خداوند تبارک و تعالی بزودی ملکت به فروش میره

چطورمگه

یه روز پروانه به خرس گفت : عاشقتم =) خرس خندید و گفت: الان میخوام بخوابم برو بیدار شدم با هم حرف میزنیم ..خرس به خواب زمستانی رفت و وقتی بیدار شد داد زد :پروانه من عاشقتم :ولی خرس نمیدونست که عمر پروانه 3 روزع هیچوقت نزارید دیر بشع

بفرما عزیزم

جاری سابقم پیازداغ برای آش ماست و...درست میکرد خیلی خوب وخوشمزه میشد

یبارم من بودم خونش توآشپزخونه هم بودم باهم میازهاروخلالی کردیم وبعدگذاشت توماهیتابه وتف داد،بعداینکه بهش گفتم همون اول روغن ریختی؟گفت آره،گفتم روغن زیادمیریزی که خوب میشه گفت نه اصلا،رفتم جلودیدم که آره واقعاروغنش معمولی بودیعنی انداره که ریخته بودعین خودمون بود،بعداینکه چون آش داشت هی رفتامدکردم تواتاق وآشپزخونه نفهمیدم فوت وفن خاصی زد که من ندیدم دیگه یانه،خلاصه توگوگلم زیاددیدم ولی هیچکدوم مثل مال اون نیست،اون انگارخشک میشد ولی نمیسوخت وطعم سوختگی نمیداد،عسلی نه ها قشنگ خشک میشد ولی نه عین چیپس که خش خش کنه ولی عین عسلی هم لیز واینانبود

آهافقط آخرکارتابه روکج میکرد وباکفگیرپیازهاروفشارمیداد روغنش گرفته میشد بعدمیریخت توسینی انگارپهنشون میکرد توکل سینی

دلیل اینکه گفتم کرمانشاه چون اونجایی بود ومیگفت ازمامانش یادگرفته و....

میکاپ آرتیست مشهد_mua

سلام من

جاری سابقم پیازداغ برای آش ماست و...درست میکرد خیلی خوب وخوشمزه میشد

یبارم من بودم خونش توآشپزخونه هم بودم باهم میازهاروخلالی کردیم وبعدگذاشت توماهیتابه وتف داد،بعداینکه بهش گفتم همون اول روغن ریختی؟گفت آره،گفتم روغن زیادمیریزی که خوب میشه گفت نه اصلا،رفتم جلودیدم که آره واقعاروغنش معمولی بودیعنی انداره که ریخته بودعین خودمون بود،بعداینکه چون آش داشت هی رفتامدکردم تواتاق وآشپزخونه نفهمیدم فوت وفن خاصی زد که من ندیدم دیگه یانه،خلاصه توگوگلم زیاددیدم ولی هیچکدوم مثل مال اون نیست،اون انگارخشک میشد ولی نمیسوخت وطعم سوختگی نمیداد،عسلی نه ها قشنگ خشک میشد ولی نه عین چیپس که خش خش کنه ولی عین عسلی هم لیز واینانبود

آهافقط آخرکارتابه روکج میکرد وباکفگیرپیازهاروفشارمیداد روغنش گرفته میشد بعدمیریخت توسینی انگارپهنشون میکرد توکل سینی

دلیل اینکه گفتم کرمانشاه چون اونجایی بود ومیگفت ازمامانش یادگرفته و....

میکاپ آرتیست مشهد_mua

چطورمگه

جاریم ازاونجابود یه پیازی درست میکردبرای روی آش ماست که مخصوص اونجابود

ولی ازاون جایی که حسابی حسود وبخیل بود نمیخواست من یادبگیرم

گفتم شایدکرمانشاهی های دیگه بلدباشن بگن

میکاپ آرتیست مشهد_mua

جاری سابقم پیازداغ برای آش ماست و...درست میکرد خیلی خوب وخوشمزه میشدیبارم من بودم خونش توآشپزخونه هم ...

والا من عادی سرخ میکنم اینجور که میگی خشک نمیشه ولی بیرون که آش میخریم پیاز داغاش همین شکلی میشه که میگی البته من تهرانم

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪