2821
2789
عنوان

نمیدونم نامزدم هدیه کدوم کار خوبمه

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 39 پست

ولی خواهش میکنم از خوشحالیات به اشتراک نزار ..

۱. چشم میخوری

۲. شاید یه دختر مجرد که مثلا تو رابطه نیست با اینکه حس بدی نداره ، اما بیاد بگه خوشبحالش .. و این کلمه متاسفانه بار منفی ای تو زندگیتون ایجاد میکنه.

۳. خودتو با ۳ سال پیشت مقایسه کن . واقعا تو اون نیستی ، پس قطعا بقیه هم تغییر میکنن ، پس انقدر به محبت هاشون وابسته نشیم تا آسیب بیشتری نخوریم.

۴. وقتی زندگیت خوب پیش میره اونقدر بلند نخند که صدای خندت غم رو بیدار کنه ، و وقتی ناراحتی اونقدر بلند گریه نکن که شادی ، امیدی برای بودن نداشته باشه.

۵. البته این روزهای نامزدی هستن که عطش عشقتون تنده ، اما امیدوارم همیشه اینقدر عاشق بمونید برای هم❤️

Clocks show time, and time shows People...!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوشبخت باشی همیشه✨🌸

گاهی پست های شما رو میبینم حس خوبی بهم دست میده وقتی اسم کاربری تونو میبینم خوشحال میشم بابت انتخاب اسم دخترم

مه یاس❤️

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

خوب که چی پز چیو میدی!شاید یکی مجرد باشه و با خواندن مطالب شما دلش بگیره چرا تنهاست ، خدا برای هم نگ ...

ببخشید اگ این حسو گرفتین اصلا همچین قصدی نداشتم

فقط برای خودم خواستم یه یادگار بذارم چون گاهی میام تاپیکای قبلمو میخونم اینجا یجور دفتر خاطراته برام و البته بین این همه تجربه های منفی شاید یه انرژی مثبت باشه برای بعضیا

همین

چقدر قشنگت🩵. منو ياد خودم و عشقم انداختي. اون اينا رو بهم گفت. ولي الان كنارم نيست...💔

مطمئنم خدا برات بهترین ادمو در نظر گرفته چه اون فردی باشه که فکر میکنی چه کسی دیگه 🩷

خاطراتتون رو توی یه دفتر بنویساگربرگردم عقب این کاررومیکنمخیلی روزای قشنگی بود خیلیهاشو یادم رفته ون ...

دقیقا منم حسرت میخورم از اینکه خیلی وقتا عکس نمیگیریم باهم

همین خاطراته که واسه ادم میمونه

ولی خواهش میکنم از خوشحالیات به اشتراک نزار ..۱. چشم میخوری۲. شاید یه دختر مجرد که مثلا تو رابطه نیس ...

چقدر این پیام پر از حرف بود

چیزایی که من اصلا در نظر نگرفتمشون وقتی داشتم مینوشتم تنها هفدم این بود برا خودم بنویسم و شاید یه نور برا کسی که از ادما قطع امید کرده

خیلی ممنون که گوشزد کردین من هیجوقت قبلا چیزی از زندگی شخصیم برای کسی به اشتراک نذاشته بودم و این اولینبار بود مرسی که برام یاداوری کردین🩷🩷🩷

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز