2821
2789
عنوان

کنکور سال بعد

181 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

می خوام خواهش کنم از کسانی که دانشجو هستن یا برنامه ریزی برای کنکور رو میدونن یکم راهنماییم کنن برای کنکور ۴۰۶ .

میخوام از تیرماه شروع کنم بخونم رشته من تجربی هست.

بگید چطوری شروع کنم

جمع بندی و این چیزا رو خواهشا یادم بدید هر چقدر که راهنماییم کنید ازتون ممنونم واقعا پول مشاور خوب رو ندارم بدم یه مشاور هم گرفتم ولی زیاد به دردم نخورد یه چیزایی رو میدونم که باید چیکارا کنم ولی لطفا شما هم لطفا راهنماییم کنید .

برای همتون دعا می کنم و صلوات میفرستم .🤍🙏🏻

یه صلوات برام بفرستید لطفا .💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وضعیت پایت چجوریه؟

با اینکه نمونه دولتی درس خوندم اما ضعیفم یه چیزایی رو بلدم ولی خوب ...

خیلی بهم سخت گذشت توی این مدرسه ، خیلی اذیتم کردن

با اینکه نمونه دولتی درس خوندم اما ضعیفم یه چیزایی رو بلدم ولی خوب ...خیلی بهم سخت گذشت توی این مدرس ...

فدای سرت که ضعیفی. ایرادی نداره و با تمرین درست میشه.

کنکوری هستی یا پشت موندی؟

فدای سرت که ضعیفی. ایرادی نداره و با تمرین درست میشه.کنکوری هستی یا پشت موندی؟

❤️

پارسال درسم تموم شد که اصلا هیچی نخوندم میخوام امسال بخونم دیگه

عزیزم برنامه امتحانی شروع از مهر ماز یا قلم چی رو چاپ کن

با توجه به میزان درس ها تو ریز به ریزشون کن و برنامه بنویس و درکنارش نهایی رو پیش ببر

پروفایلم خودمم😍موفق میشی،چون نوری که تو وجودت داری، از تاریکیای دور و برت قوی تره....

سلام عزیزم

من حتما بهتون پیشنهاد میکنم این اساتید رو دوره های سالیانه سال بعدشونو تهیه کنید

آقای علی حسین زاده ( زیست شناسی) ایشون فوق العاده اند، به نظرم حتی از فرهمندیا هم بهتره

آقای پارسا فراهانی (شیمی)

آقای معین کرمی (ریاضی)

هر کدومون تو موسسه های مختلفه ،هزینه این ملاسا زیر 5 میلیونه، نگران نباشید زیاد نیست

اتفافا برای شیمی فراهانی تخفیف الان فعاله

به نظرم با برنامه این کلاسا پیش برید ،عالیه، چون تکالیف هم میدن فراهانی و معین،

گام با گام با این کلاسا پیش برید ،مثلا امروز یک جلسه دید، فرداش از همون مبحث تست برنید و مرور کنید

اره

میتونی تابستون، دو سوم تایم رو بذاری رو دروس پایه و تا جایی که میتونی جمع کنی. بعد از مهر تا عید، به صورت ۵۰/۵۰ هم رو پایه وقت بذاری هم رو دوازدهم. از تابستون تا عید هم هر چند وقت یبار یه آزمون جامع یه موسسه رو دانلود کن و از خودت امتحان بگیر و تحلیل کن.

از عید به بعد وارد فاز جمع بندی میشی. کنکور های سال های پیش رو میزنی و نتیجه رو تحلیل میکنی.

یه ماه مونده به نهایی ها، تشریحی خوندن رو شروع میکنی و نهایی های سال های گذشته رو کار میکنی که تو نهایی لنگ نزنی.

بعد نهایی ها دوباره رو جمع بندی مانور میدی و رو حذفیات کار میکنی که وقتتم الکی هدر ندی.

اینایی که گفتم خیلی کلی بود ولی بازم اگه سوالی داشتی درخدمتم.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز