2821
2789
عنوان

ازدواج بامردی یازده سال بزرگتر

744 بازدید | 19 پست

سلام میخواستم راهنماییم کنین

اقایی ۳ماهه تلفنی در ارتباطیم وگفته میخاد بیاد خاستگاریم تاالان فقط پوینت مثبتش باعرضه بودنش بوده

وضعیت خونه رو قول داده بهم و درکل از لحاظ مالی قابل قبوله

از لحاظ احساسی ابراز علاقه میکنه

ولی گهگاهی توصحبت هاش بددهنی میکرذ من گفتم نکن داره کنترل میکنه حداقل جلوی من ددهنی نکنه

ولی هیچوقت برای اینکه بفهمه من چی دوست دارم چه چیزهایی خوشحالم میکنه تلاش نکرده من دلم میخواد طرف مقابل کشفم کنه ۲۵سالمه به اقتضای سنمونه؟ رویاپردازی من و بی محلی اون؟

از اخلاقش زیاد خوشم نمیاد بخاطر همین چیزاش

و از طرفی با۲۵سال سن حتی یکبار هم خاستگار نداشتم:(

قیافشم دوست ندارم

ولی یجورایی گرفتارش شدم از لحاظ قلبی

شمامیگین بیخیالش بشم؟تموم کنم همه چیو یا همه مردا همینن؟

والان تودوران اشنایی هستیم آدمیه ک حرف شنوی داره یعنی یچیزی ازش بخای انجام میده

چکار باید بکنم خیلی دو دلم و اینکه چقدر باید تودوران اشنایی نگهش ذارم

اینم اضافه کنم خاستگاری رسمی به خواست خودم نیومدع هنوز ولی خانوادها در جریانن

من خدارو تو قلب کسایی میبینم که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه هستن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا به بقیه چیزاش کاری ندارم ولی ۱۱ سال اختلاف پیرت میکنه دوتا آدم با دوتا دنیای متفاوت

اصلا و ابدا قبول نکن

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

نه یازده سال زیاده اگه باز مثلا ۲۸ ۲۹ سالت بود عقلت کامل تر بود میتونیتی کنار بیای از طرفی قیافه هیچوقت عادی نمیشه و بعدش ممکنه بچت شکل همون بشه اونو میخوای چیکار کنی

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

خب ازدواج با یکی که میدونی یسری اخلاقاش خوب نیس چه فایده داره فقط برا اینکه بگی شوهر کزدی من خودم اینشکلی نمیپسندم کات میکنم بعد هنوز سنی نداری که فک کنی دیر شده برا ذزدواج بخای عجله کنی

تربیت افراد بعداز ۱۸ سال ازعهده والدین هم خارج هست چه برسه به شما. من نمیپسندم ولی با خانواده خودتون مشورت کنید چون باتوجه به شرایط و مسائل خصوصی و خانوادگی تصمیم گیری کنید. سفت وسخت هم بگیر قول دادن با عملی کردن حتی اگر واقعا بخواهد عملا ببین چقدر امکان پذیر هست

خدا نگهدارش کن

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

با ۲۵ سال سن خواستگار نداشتی ، انتظار نداشت باش بیل گیتس و دی کاپریو بیان خواستگاریت 😁

همه مردا همینن ؟

چقدر طرز تفکرت در مورد مردا زشته .

خدایی هیچوقت ازدواج نکن . بدبخت اون مردی که تو انتخابش کنی 😂

همه ی مردا همین نیستن. قصد ندارید حضوری همو ببینید؟

حضوری همو دیدیم عزیزم توجلسات دوستانه

من خدارو تو قلب کسایی میبینم که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه هستن.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز