2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه خوشش بیاد خودش میگه شاید تو رابطه باشه پسرای الان بری بگی ممکنه باهات رابطه پیدا کنه اما در عین ...

اوهوم من میخواستم ببینم کلا چطوری رفتار کنم؟ با رفتارم نشون بدم خوشم اومده ازش؟

خب برو اکانت اینستا شو پیدا کن یا یه مثلا یه کاری کن یه بحثی باز کن درمورد پارتنر و این حرفا

اینستا همو فالو داریم خب ولی اون کلا زیاد با هیچکی گرم نمیگیره باهاش حرف بزنم ضایعه حس میکنم

پسرا اگر از یکی خوششون بیاد شده با نگاه وایبشو میدن،اگر هیچ چیزی ازش نمیبینی بعیده این علاقه دوطرفه باشه البته اگر کسی تو زندگیش نباشه بعیده بررسی نکرده رد کنه

زین دو هزاران من و ما ای عجبا من چه منم؟

اوهوم من میخواستم ببینم کلا چطوری رفتار کنم؟ با رفتارم نشون بدم خوشم اومده ازش؟

بستگی داره چقدر ادم مناسبی هست از لحاظ شرایطی که داره

ترم چندم هستید

اگه حداقل ترم ۶ هستید

طرفم سرش به تنش می ارزه

شما چندتا چراغ سبز ریز بده

کوتاه باشه فقط نهایتا دو هفته

اگه بخواد اقدام میکنه

مثلا چندتا سوال درسی بکن ازش یکم گرم بگیر

یکم نه تابلو

هیچوقت به پسر پیشنهاد دوستی نده و نزدیک نشو بذار اگه میخواد خودش بیاد جلوتازه خودشونم میان جلو یه عا ...

در کل چه بین دخترها چه پسرا همه یه جور نیستن

تا وقتی که مصلحت ندونم ریپلای نمیخونم👈👈 هر چه خوبی از خداست ، بین بندگان خدا، بهترین واسطه خیر ، انبیاء و اولیاء خدا بخصوص حضرت محمد و عترت و نزدیکان پاکش علیهم السلام هستن به لطف و خواست خدای متعال❤️کل مخلوقات بخاطر وجود حضرت محمد و آل محمد صلی الله علیه و آله و سلم خلق شده اند❤️ارزش انسانها به تقواست و گرامی ترین انسانها با تقواترین انسانهاست❤️پيامبر اکرم (ص) فرمود: هر سبب و نسب در روز قيامت بريده و منقطع مىشود مگر آنچه از سبب و نسب من باشد❤️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز