پریماه_جواهری مدیر عضویت: 1405/02/26 تعداد پست: 26 عنوان 💔🥹💔🥺💔🥹💔 | مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 19 پست کسی چون من اگر دیدی برای ماندنت جان داداز او بستان طُ جانش را ولی با او بمان لطفااااا به درستیکه خداوند به هرکه بخواهد بی حساب روزی میدهد خدایا شکرت (کاربری دست ۲نفره خطاب ب فضولای سایت) دیروز | 17:34 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه455_ عضویت: 1403/12/08 تعداد پست: 9489 سلام خوبیآره کلا همینهالبته میشه قبول نکرد یا اگه هم قبول کرد اگه خوب نبود لغو بزنی سلام بعله صحیح اون دیگ بستگی ب خودت داره لغو یا پذیرش عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕
ایران49 عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 3579 عزیزم نی نی یار ۵ گفت لغو میکنه هم لغو میکنه و هم کلا از بین میبره
تاملي عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 6156 نگرانی و مریضی خاصی داشت که اینجور پیگیرشی ؟ لاله جون تو که حسود نبودی دستم خورد اونروز لغو دوستی زدم میدونم از اون ناراحتی ببخشید عزیزم 🧚."قاصدک حرف دلم را به خدایم برسان".🧚
پریماه_جواهری مدیر استارتر عضویت: 1405/02/26 تعداد پست: 26 بیا ت ل گ ر ا م اینجا تعلیق شدی نمیتونی پیام بدی ولی نمیدونم چرا کاربریت لغو نشده 🤔🤭😐 حالا که با خط حامد اومدم لغو کاربری نمیشم 😭🥴اگه خط خودم بود میگفتم بالا چشمشون ابرو لغو میکردن. گزارش بزن تاپیک بترکه پری به درستیکه خداوند به هرکه بخواهد بی حساب روزی میدهد خدایا شکرت (کاربری دست ۲نفره خطاب ب فضولای سایت)