2821
2789

امروز عملکرد خوبی نداشتم

درس سختیه و در لحظه استاد صدا میکنه که جوابشو بدی!

بعد بقیه بچهها که از یه ابزار خاص هوش مصنوعی استفاده میکردن عین بلبل جواب میدادن، من موندم! چرا به ذهنم نرسید منم استفاده کنم؟ مثل اسکلا جواب درست ندادم😭😭😭 ناراااااااحتم

اصلا دلم میخواد به استاد بگم اینایی که فکر میکنی خیلی خفنن همه با تقلب جواب دادن، چون حقم ضایع شده 😭 اه

حالا دیگه آخر ترمه، دو جلسه شاید بیشتر نمونده. منم میرم همون اپ رو نصب میکنم، ولی چههههه فایده 😭

بگین شما هم ابروتون تو کلاس جلو بقیه رفته نتونید جواب بدید؟ چکار کردید😭

گیریم نمره اونام کم شد چی به تو میرسه؟

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همین که حق من که ضایع شده پایمال نشه خوشحاااالم چون نمره مفتی و چیزی که لایقش نیستن رو گرفتن

از اونایی که به معلم میگفتن امروز قرار بود امتحان بگیری؟

بسه بابا دانشجویی ..سوژه میشی تو کلاس

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.

حتما بگو به استادت با مدرک و اسکرین چت هاشون

تو پیویش بگو

🍇🍊🍓🍌🥥🫐🍏 خـوشـگـل استـرسـی ⭐⭐⭐ ـــــــــــــــــــــــــ مــــن براش سیندرلا کوچولو بودم ولی اون شرک دوسداشت😭🥀 دختر رمانتیک بودم تعلیق شدم🥲💔

همین که حق من که ضایع شده پایمال نشه خوشحاااالم چون نمره مفتی و چیزی که لایقش نیستن رو گرفتن

بشین از این مسخره بازیا درنیار

یا در جریان جمع باش ببین چ نقشه هایی میکشن و بشنو بعد تصمیم. بگیر انجام بدی یا نه

یا وقتی خودت تنها و بی خبر ازشون نگهمیداری

دیگه تو این شرایط نخواه ای کلاس و دشمن خودت کنی و زیر آب شون بزنی

بعدشم فکر میکنی استادا نمیدونن که دانشجو ها تقلب میکنن تو آنلاین ؟

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

شما اصلا مطمئنی تقلب میکنن ؟

شاید واقعا میخونن مطالب ترم های قبل رو یا رو جزوات جواب میدن (ما تو دانشگاه اینجوری هستیم حقیقتا و ورودیای دیگه هم همینن )،به هر حال اساتید اگه سال های قبل یه درسی رو تدریس کردن ،اکثرا مطالب رو تکراری میگن ...

You're all the things I've got to remember