2821
2789
عنوان

یک لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 27 پست
داداشت زیادی صبوره 😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣نه شیرین اگه بدونی چقد اذیتم میکنه

بغلم میکنه میچرخونتم

یا مثلا نشستم اب میریزه توی بلیزم بعد میشینه روم ک قشنگ خیس شم

مامانم صداش درمیاد انقد ک عررر میزنم🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..خردادیم صبورم..اما وقتی قاتی میکنم هیچکس حریفمنمیشه..🗿🚬

🤣🤣🤣🤣🤣نه شیرین اگه بدونی چقد اذیتم میکنه بغلم میکنه میچرخونتم یا مثلا نشستم اب میریزه توی بلیزم ...

بمونید واسه هم گلم ...من دیوونه بازیام با بابامه 😂😂

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به به زنده باشه الهیخب من خواهر ندارم🫠اما مامانم هم رفیقمه هم خواهرمه هم مامانمه من هرررکاری کنم با ...

عه چقد عالیییی 😍❤️

منم مامانم خیلیییی خوبهههه😍

اصلا انقدر صمیمی هستیم که نگوو...

😂😂😂😌

.تو..أ کدوم آسمونی؟خون باریدم دیدمت/ماه خونی/هنوپناهگاهی-سایهبونی..🖤تو... از کدوم آسمونی پایانم نزدیکه ماه خونی

دوتا دارم عالین هر دو خیلی خوبن همیشه پشتم هستنولی کوچیکه ی خورده شیطونتره و پایه همه کاری هست😂

😍❤️

.تو..أ کدوم آسمونی؟خون باریدم دیدمت/ماه خونی/هنوپناهگاهی-سایهبونی..🖤تو... از کدوم آسمونی پایانم نزدیکه ماه خونی

عه چقد عالیییی 😍❤️منم مامانم خیلیییی خوبهههه😍اصلا انقدر صمیمی هستیم که نگوو...😂😂😂😌

وااای عالیههه

مامان ک خوب باشع ۱۰۰ هیچ جلویی شک نکن

خدا نگهشون داره سایشون مستدام

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..خردادیم صبورم..اما وقتی قاتی میکنم هیچکس حریفمنمیشه..🗿🚬

یجور دلگرمی و پشتوانست

من خواهر ندارم بنظرم خواهر همدم و همرازه برادر دلگرمی و پشتوانه

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
وااای عالیهههمامان ک خوب باشع ۱۰۰ هیچ جلویی شک نکنخدا نگهشون داره سایشون مستدام

مرسی عزیزم همچنین❤️