2821
2789

یه پیک نیک رفتیم خانوادگی شوهرم خیلی ببین بود کلا حذف نمیزد اما شوهر اون مدام تحویلش میگرفت . اصلا لوس بازی و بغل و... نداشتن ولی خب قشنگ علاقشو ابراز میکرد . راجب مسایل روز حرف میزد بیشتر هم مخاطبش شوهر یبس من بود😑

ایده میداد که فلان جا بریم

فلان بازی

فلان رستوران

فلان جا یه کافه هست بریم

بعد من همش چشمم به شوهرم بود که به لبخند بزنه یا یه حرفی از دوستم یا شوهرش رو تایید کنه

خلاصه ک کلی خجالت کشیدم ....

روزای خوش تو راهن🌱✨

خب بالاخره مدل آدما فرق داره تو ابراز محبت

من فک میکنم شما خودت ابراز احساسات و این چیزا رو دوست داری شوهرتم مدلش اینجوری نیس دیگه چه میشه کرد

ولی خب من اگه بودم کلا دوستانه رفت و آمد نمیکردم خوشم نمیاد از این چیزا که دو تا کاپل با هم بریم تفریح خودتون دو نفره برید اینجوری مقایسه هم نمیکنی و لذت میبری از تفریح

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونقدر بدم میاد از پسرای سبک بنظرم شوهرت رو بچسب چیه خب این همه حرف الکی

آخه سبک بازی در نمیآورد . چشمش همش رو زنش بود و شوهر من اصلا به من نگاه نمیکرد بنده خدا

روزای خوش تو راهن🌱✨

خواستم بگم شاید شوهرت درونگراعه یا ارتباط اجتماعیش پایینه ولی اینکه حرفهای اون بنده خدا به هیجاش نبوده یعنی بی ادبه شوهرت

خدایا نشدهم حرفی نیست میدونم هیچوقت بدمو نمیخوای❤️

عزیزم بهت حق میدم ولی یادت نره، مقایسه زندگی خودمون با دیگران، زندگی خودمونو از درون از هم میپاشه

این باعث میهش خوبی های همسرتو نبینی و فقط بچسبی به همون چندتا رفتار بد ازش.

ثانیا ظاهر زندگی ،نمیشه درون رو قضاوت کرد

از کجا معلوم که اون خانم شوهرشونو دوست داشته باشه، یا از زندگیش. راضی باشه یا هرچی دیگر

بهت حق میدم ولی بیا فراموش کن ولش کن، چیکار میشه کرد، زیاد بهش فکر نکن، زندگیتو با فکرات خراب نکنیااا

خب بالاخره مدل آدما فرق داره تو ابراز محبت من فک میکنم شما خودت ابراز احساسات و این چیزا رو دوست دار ...

اره اتفاقا به این نتیجه رسیدم که با اینکه دوستمون خیلی دوست دارم ولی بیرون باهاشون خوش نگذشت طبیعت گردی مون.

روزای خوش تو راهن🌱✨

من خودم برون گرا هستم

بابامم برون گراست

همیشه یه شوهر عین بابام میخواستم

ولی شوهرم کااااملا برعکس بابامه از هررررلحاظ. و خیییییلی درونگرا

درسته برونگرا بودن و خوش مشرب بودن محاسن زیادی داره، اما درونگرا بودن معایب کمتری داره.

این خیییییلی مهمه. و من راضی م.

خداروشکر که هر دو مدل جلوی چشممه از نزدیک

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز