2789
آخه گربه چیه که آدم بخواد حرص!بخوره و پوستشو خراب کنه..چیزی که ریخته توخیابونا گربس..ول کنین توروخدا ...

من و تو حرف همو تا ابد نمیفهمیم و نمیخوامم هیچوقت بفهمم.

انسانیتم آرزوست....

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مگه چرخه طبیعت این جوری نیست که سگ باید گربه بخوره گربه باید موش بخوره؟اگر غیرازایته خوب کارمفیدی که گربه انجام میده چیه که مدام هم نسلشون زیادبشه؟اگر قراره موشها زیادبشن و ما به گربه ها غذا بدیم خاصیت این حیوون برای طبیعت چیه خانم؟انقد غذا میدن بهشون که قدم به قدم خیابون ومحله هامون پراز ظرفای شیر وغدای گربه ست که دست نخورده مونده ازبس غذاشون زیاده،الان ۲ماهه دوتاگربه که دوتاهم بچه دارن تو پارکینگ ماهستن من بشدت میترسم پارکینگ که اصلا نمیتونم برم حتی اگر کارواجبی داشته باشم ،توی راپله هم تردد میکنن وقتی میبینم تامرز سکته زدن پیش میرم،منتظرم ببینم کی خسته میشن وتشریف میبرن که مبادا آزاری بهشون برسونم ولی خودم دارم آزار میبینم،دیگه کم مونده با گربه ها همخواب بشیم وتو تخت میزبانشون باشیم،چه حرفایی میزنید بخدا،بجای این حرفا فکر عقیم کردن این حیوانات باشید که تعدادشون از ادما بیشتر شده

درود به شرفت بچه گربه ها خیلی خیلی مظلوم و بی پتاهن وقتی از مادر جداشن واینکه هرکسی با حیوانات مهربون باشه خدا برکت و روزی فراوان بهش میده اینو با چشم های خودم دیدم که چقدر دعاشون گیراست.

دغدغه ملتو توروخدا فقط....

چرا دغدغه مهمی نییت؟! وقتی اون گربه برای خدا همون قدر باارزش داره و عزیزه که من و شما هستیم چون اونم مخلوق خودشه، دعا و نفرین حیوانات هم در حق ما آدمها مستجابه و هر حیوانی هم با خدا صحبت میکنه اگر آزارش بدی گله و شکایت میکنه اگر محبت و نیکی کنی در حقت دعا میکنه.

اوکی..هرجورراحتی..ولی اینو بدون من به سه زبان زنده دنیا مسلطم. چندوقت اروپا بودم...اوکی؟

باشه پرنسس

ایشالا به ده زبان دیگه هم مسلط شی. و اخرین زبانیم ک مسلط شی زبان فهم و شعور و انسانیت باشه.

و علاوه بر بلو کارت، گرین کارتتم تو رویاهات بگیری. روزخوش

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

درضمن با هرجاهم که بگید تماس گرفتم اتش نشانی گفت خانم کارما نیست مانهایتا بیردنشون میکنیم خودتون باهمسایه ها جمع شید ببریدشون یه جا رهاشون کنید با چندتااز حامی حیوانات تماس گرفتم فقط نصیحتم کردن که وای خانم گربه مگه ترس داره برو تو چشاش زل بزن ببین چه نازه و...دیدم ایناهم فقط لب ودهنن وچرت میگن،یعنی منی که انسانم حقمه که اذیت بشم وازار ببینم ولی گربه نباید اذیت بشه

پس مریضیش!چی؟

مریضی چی؟

موضوع اینه که وقتی حیوون بچه دار میشه اونم مثل ما آدمها بچه ش براش مهمه، اگر بچه و مادر جدا کنی گناهه، اون حق شکایت داره به خدا، ببین آنقدر این مسأله مهمه که ما تو دین اینهمه احادیث داریم درباره حیوونها، من جمله این حدیث پیامبر(ص):اگر ستمى كه به حيوانات مى كنيد بر شما بخشيده شود، بسيارى از گناهان شما بخشوده شده است.

ینی میفرمایین گربه یا حیوانات مریضی ندارن؟

نهههه مریضی مشترک ندارن... اینا همش حرفه و رفع مسئولیت و بی سوادی مطلق