متاسفانه هر سال این موقعا که فصل زایمان مامان گربه هاست، بعضی از اهالی رشت، بخاطر سروصدای بچه گربه ها و درگیری هایی که مامان گربه ها برای دفاع از بچه هاشون با گربه نر ها دارن و بعضی هم بخاطر باورهای غلط جاافتاده در فرهنگمون
تا مامان گربه ها از بچه ها فاصله میگیرن تا برا خودشون غذا پیدا کنن و شکمشونو سیر کنن - البته اگر غذای مناسبی پیدا بشه- بچه ها میذارن تو گونی یا خیلی اگر لطف کنن تو جعبه و میارن کنار پارک بانوان که خیلی گربه هم داره رها میکنن
سواد ما درباره حیوانات پایینه، حتی درباره گربه ها که داریم باهشون تو شهرها زندگی میکنیم
از خودمون نمیمرسیم که اصلا چرا این حیوونکیهای هستن،
بعضیا بهشون سم میدن تا بمیرن بلکه دیگه نبینن اینا رو
بعضیا میگن غذا ندین تا نسلشون زیاد نشه
بعضیا میگن بی چشم و رو هستن گربه ها
و بعضیا هم در سرحد ظلم، بچه شیرخوره رو موقع غیبت مامان گربه میربایند و میلرن یه جای دور تا به این سبب مامان گربه هم از اونجا بره و خلاص شن
روی حرفم با این گروه آخره
هموطن!
هیچ میدونی این بچه داره شیر میخوره و اگه برشداری ببری هم مادر آسیب میبینه و هم این بچه ها گرسنه میمونن؟
بهترین حالت اینه که یکی بیاد بدادشون برسه و ببره برا خودشو دوستاش بزرگشون کنن و ...
ولی تراژدی های زیادی معمولا اتفاق میفته
سگا میخورنشون، از گرسنگی میمیرن، ضعیف میمونن و بیماری میگیرن و بقیه رو مریض میکنن!
ممکنه بگی به درک! فقط برن جلو چشم من نباشن، بقیه اش به من چه!
اما من بهت میگم که این کار چرخه طبیعی رو بهم میزنه،
۱-مامان شیر نمیده، شیرش خشک میشه، فحل میشه، دوباره جفت گیری میکنه، دوباره باردار میشه، بچه میزاد و شاید بیاد همونجا که شما هستی و تو چشت باشه!
۲-مادر غصه میخوره و صبح تا شب ناله میکنه، یا مریض میشه و میمیره که همینم معلوم نیست با چه عفونت پراکنی ای همراه باشه یا اونقدر سرو صدا میکنه که آدما یه بلایی سرش میارن و چرخه خشونت علیه حیوانات که قسمتی از طبیعیت هستن و به زندگی ما کمک میکنن زیاد میشه
۳-بچه هایی که قرار بود گربه بزرگای سالمی بشن، مریض و علیل میشن و هزار جور دردسر درست میشه
و ...
میگم بهتر نیست
یا مامان گربه و بچه هاشو باهم بردارید از محل ببرید یه جای دیگه یا پارک یا هرجایی ولی باهم باشن تا بتونه بچه هاشو بزرگ کنه؟
یا فقط ۲ ماه تحمل کنی که وقت جداشدن مامان گربه و بچه هاش برسه، اونوقت برداری بچه ها رو ببری پارک و اونجا بذاری؟
اینطوری هم مادر رو اذیت نکرده ای و هم بچه ها بی سرو سامون نمیشن و
همه چی آرومتر طی میشه!
این بچه ها کاملا سالمن و منتظر سرپرست هستن
تماس بگیرین بامن