2821
2789
عنوان

اولین جلسه لیزرمهههههه😭

1864 بازدید | 39 پست

نمیدونم چیکار کنم دستگاهش سوپرانو تیتانیوم رولیه میگن خوبه ولی نمیدونم جدی خوبه؟
چیزی باید با خودم ببرم؟ اونجا باید چیکار کنم؟؟خجالت میکشممممم یذره

قود قود قوداااااااااااااااااااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نام اولش خجالت میکشیدیم . فک کن اولا من از شدت خجالت بغض میکردم نزدیک بود گریه کنم🤣البته الان مدت هاست نمیرم حس میکنم باز بخام شروع کنم برم قراره خیلی زیاد خجالت بکشم

روزای خوش تو راهن🌱✨

هیچی کف پاهاتو بچسبون بهم و واس پشت هم باید لای باسن رو با دست باز کنی 😂فقط خجالت نکش

توصیحات کامل بود مرسی🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏نمیدونم چطوری بگم؛ ولی همونطور که هیچی خوشحالم نمیکنه، همه چی میتونه ناراحتم کنه.

من تو همین سایت تحقیق کردم همه گفتن کندلا شاتی فقط منم همون و رفتم الان این ماه جلسه هشتمه واقعا راضی ام یه تار مو هم در نمیارم ولی بهترین کار زندگی یه زن لیزر بهترین لطف در حق پوستت برو بعد چند جلسه ببین بیکنیت چقدر رنگش روشن میشه زیر بغلت سفید میشه

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

هیچی کف پاهاتو بچسبون بهم و واس پشت هم باید لای باسن رو با دست باز کنی 😂فقط خجالت نکش

خخخ

گاهی قلبمون تا ابد درد می کنه برای تحمل چیزهای که حقمون نبود. آدم وقتی تمام تلاششو میکنه و نمیشه بهتره بیخیال بشه چون اگ چیزی درست شدنی بود میشد مغز و سلامتی خودمون مهمتره باید خودتو برداری بری.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز