2777
2789

بستگي داره مهربوني رو تو چي ببيني 

دعوامون ميشه كتك كاري ميكنه به ٥دقيقه نرسيده مياد عذر خواهي و ميگه طاقت اشكاتو ندارم😐😐😐😐😐😐😐بعدم خودش ميگه كه خيلي مهربونو  دل پاكه😐😐😐😐😐😐

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
نه ديگه اينجا خوبي شوهر رو بگن پز نميشه چون عنوان و سوال استارتر همينه بازم اندكي تامل بعد سخن

والا ادم موضوع تاپیکو ببینه میدونه کجا باید چی بگه که پز نباشه و جگر کسیو اتش نزنه

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ازشوهرم راضیم.خیلی هوامو داره.ولی خب هیچ زندگی بدون مشکل وناراحتی نیست.البته اینم بگم من بعد ۱۲س ...

خیلی خوبه امیدوارم خوشبخت باشین

رَبَّ هَب لِی مِن لَدُّنکَ ذُریهً طَیبَهً إنَّکَ سَمیعُ الدُّعآء
نه ديگه اينجا خوبي شوهر رو بگن پز نميشه چون عنوان و سوال استارتر همينه بازم اندكي تامل بعد سخن

لطفاپس به حرف خودتونم واقف باشید اندکی تامل بعدسخن قرارنیست هرکی اومد گفت من بدبختم همه بگن وای منم هستم...لطفادرهمون لحظه تامل قضاوت نکنیم طرفمون رو

خداروشکر همسر منم هم مهربون تر از خودمه هم صبورتر .این چندسالی که با هم زندگی میکنیم خیلی چیزا ازش ی ...

واااای خیلی خوبه

لطفاپس به حرف خودتونم واقف باشید اندکی تامل بعدسخن قرارنیست هرکی اومد گفت من بدبختم همه بگن وای منم ...

چه ربطي داشت??

مشکل از ماست که تا کسی یه قدم برامون بر میداره دو کیلومتر براش پیاده میریم:)
رفتارش خوبه در کل اما اصلا تو کارا کمکم نمیکنه چون تنبله خیلی هم لجبازه یعنی لجش بگیره اصلا دوست و د ...

بازم خداروشکر که مهربونه

لطفاپس به حرف خودتونم واقف باشید اندکی تامل بعدسخن قرارنیست هرکی اومد گفت من بدبختم همه بگن وای منم ...

قرار نیست بگن وای منم بدبختم ولی میتونن چیزی نگن یا حداقل نیان بگن وای شوهر من خیلی خوبه !

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
عزیزم،بعضیا اینجورین که تا وقتی تو خوب باشی و با احترام برخورد کنی و ... اونم خوبه مال من که اینجو ...

خوشبخت باشین

ینی باهاتون چطور رفتار میکنه

صبور و ارومتر از منه من یکم زودجوشم تو اینجور مواقع باعث ارامشم میشه و تاجایی ک بتونه نیازامو براورده میکنه و نشون داده الویتش تو زندگیش منم و درکل بعد یه پدر بداخلاق وارد شدن همسرم ب زندگیم حکم فرشته واقعی رو برام داره من فکرمیکردم همه مردا همینن عصبی و... وقتی با همسرم زندگی کردم گفتم مگه مرد هم اینجوری خوب میشده ک نمیدونستم درکل هرروز بابتش شاکرم بااینکه چندساله بچه دار نمی شیم ولی اصلا براش مهم نیست و فقط بفکر خوشحال بودن منه

تعریف نمیکنم دروغ بگم یا بقولی بخوام دل اب کنم نه من تو زندگیم مرد بداخلاقم دیدم مثل پدرم و خیلی بابتش تو عذاب بودم 

خوبی و بدی تو همه هست حتی خانوما ولی اینو بدونید شما انتخاب همون مردی هستین که الان بخاطر شما و رفاه و آرامشتون داره کار میکنه و تا پیشتون شرمنده نباشه پس بدونید مردا مهربونن ولی زود رنج و خسته ان