2821
2789
عنوان

یه سوال از عاشقا

220 بازدید | 13 پست

تک تک سلولا بدنم قبول کرده هیچ آینده و هیچ خوشبختی ای کنار هم نداریم ولی بازم دلم براش تنگ میشه میخوام ببینمش و حرف بزنیم و بغلش کنم حتی دلم برای رابطه مونم تنگ میشه چطور دل بکنم؟

از کسی که دوستش داری ولی نمیتونی باهاش زندگی کنی جدا شدی ؟چیکار کنم؟

خدا این آدمو از دل قلب و روح و فکرم ببرش لطفاً با بدترین چیزا ام ازش متنفر نشدم ولی خسته شدم از شکستن غرورم

چون وابستش شدی نمیشه راهنمایی کرد .

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)/دیگه همه چی تمومه برام میخوام از فاز عاشقی درام بدونه توام می تونم باشم خوشحال و شاد مثل قبلنا:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باید بهت ثابت بشه که کنار هم خوشبخت نیستید چون دوسش داری ولی قطعا اثرش کمتر میشه

سعی کن خودتو خیلی مشغول کنی جوری که حتی لحظه ای وقت نکنی بهش فکر کنی

نر های سایت به من درخواست ندن

کجا متوجه میشی اولویت اول خودتی؟

اونجایی ک توی هر تصمیمی یک لحظه مکث میکنی میگی صبر کن بذار ببینم خودم چی میخواد؟

«خودم» چه نیازی داره؟

اون یک لحظه مکث قبل از تصمیمها خیلی مهمه، خیلی.

توی روابط قواعد تغییر میکنن

گاهی بودن توی رابطه یعنی دیگری اولویت منه چون نیاز اول من رسیدگی به احوالات آدمهای امن منه.

نیازت رو بش

اگه استیکر و گیف نبود من نصف مهارت ارتباطیم رو از دست میدادم👍😕😄🫠 𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆

فقط تراپی اینکه کلی ازش چیز بد دیدی و هنوزم میخوایش یعنی مشکل شدید عزت نفس داری

نه بخدا اینطوری نیست عذت نفسم بالاس خودمو همه چیزمو پذیرفتم ولی کنار این آدم لال میشدم شاید عشق واقعا کور میکنه

خودمم همینجوریم برای یه ساعت باهاش کات کردم ولی تو اون یه ساعت انقد گریه کردم براش ک برگشتم خودم منی ک هیچوقت خودم برنمیگشتم💔😢

هم پسرمه، هم بابامه، هم پناهمه، هم تکیه گاهمه...! خلاصه که همه دار و ندار دختر کوچولوشه😍♥